【十月新番】【芳文社】孤獨搖滾!(2)

1001 回覆
41 Like 3 Dislike
睇nico前幾集播果陣op每次出場都一排排紅色大字コメント遮住仲以為係啲咩不祥人
點知只係酒鬼師傅
隊碌鳩入去
想被她灌醉
bocchi後宮
究竟虹夏鐘意bocchi多啲定涼多啲,好頭痛
虹夏成日串涼,跟住又對bocchi咁好,好明顯係鍾意bocchi多啲喇,但係

我係虹夏bocchi黨,但係虹夏真係好似同涼close好多

涼同虹夏張圖邊集黎,唔記得左
第四集bocchi同涼喺café嗰陣
我唔會睇你D劇透,但係簡單D來講bocchi係總受 虹夏咪就係總攻囉
咁涼同虹夏邊個係攻邊個係受
今朝loop個陣都係190萬, 6點已經200萬
涼同虹夏有takina同chisato咁嘅feel

當虹夏攻嘅時候,涼就會來一個直球反受為攻
chisato攻嘅時候takina嘅反應咁,嗰時好多同人takina反受為攻咁
伊知地姊妹特別編
動畫黨唔好睇住,等多兩三集先好睇
https://twitter.com/mangatimekirara/status/1592880736126013440?t=ui4hxMRXRn-L3UodRSooeg&s=19
https://twitter.com/mangatimekirara/status/1592880352124891139
今個月Manga Time Kirara Max的封面是Bocchi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞