克羅地亞球迷區(1)

485 回覆
34 Like 25 Dislike

金手套

利華高域

加時上半場最後一分鐘尼馬入波,我心諗完了
點知下半場

隊波好有韌力
希望踢走美斯
只記得佢歐聯一場5球
格仔一係小組出局 一係最少4強
睇埋今場我覺得格仔左路防反應該要更好把握
我見到後場成日交波比8號仔 佢都控唔到
上場去到加時可能真係冇力追粒波我都明
但今場未到90分鐘已經唔願去追粒波 呢個似係唔專心問題大d
條防近乎零瑕疵 但攻力不足 真係要入波一定要夠快先得 不過佢哋成日反擊到一半又停低等隊友
咁就俾機會對面返黎好難有機會攻得入
拎住控球喺中後場猜其實仲唔不及一個防反機會
前場寧願少人對少人好過 失控球都仲有隊友守好
Messi Modric 中場大鬥法 有意思
睇下半場心諗前場班人可以點入波
得perisic有質素,燈到佢入波
格仔應該冇啦 左路唔改改成日接應唔到後場防反波既問題 根本得個守字 上場已經見到守唔係辦法
唔係巴西輸自己 格仔已經執包伏
今晚體嘢有太宰二
我覺得係鋒線太廢就真,卡馬力同柏高域長期都係完全幫唔到手build up,大部分組織都係靠摩迪 波索域同高華錫三個不停走位現位做出黎。我地睇波未必覺,但其實咁樣係需要消耗大量體力去做無球跑動,場場120分鐘三條友都咁踢法真係蛇都死。

所以摩迪體能真係好勁,37歲都場埸keep到個踢法。
是的 , 9 點半啊
今次應該拎硬了
睇緊
世足》16年恩怨即將完結!魔笛國家隊初陣曾遭梅西破門

https://www.chinatimes.com/realtimenews/20221213001485-260403?chdtv
8號高華錫反而我覺得差左d
d波成日喺佢前面出界 今屆已經唔係第一二次
格仔波上唔到去其中一個罪人係佢
今場感覺莫迪又會墮去防線造一個5人防線去守 如果對面迪馬正選就麻煩 分分鐘格仔中場可能唔掂
前線早d出柏高域同奧斯配合把握力應該高d
直覺覺得格仔熱血之後今場會輸

加油摩笛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞