欅坂46交流區第三十三回:來生也只愛土生瑞穂

1001 回覆
6 Like 28 Dislike
欅坂46 『月曜日の朝、スカートを切られた』
https://m.youtube.com/watch?v=j89r0SNk9hs&feature=youtu.be

22日発売の #CanCam9月号 「カラフルメーク」企画に登場する #まっちゅん & #守屋茜 ちゃんのオフショットをお届け💓
美意識高い坂道コンビは、ずらっと並ぶコスメに興味津々でした✨

https://twitter.com/cancamtv/status/887431432112447490

好柒 但我愛你

Carry得太多

其實我覺得2季keyabingo都好悶

第一季其實幾好睇 第二季我覺得keyaroom仲好睇過bingo本體

呢個節目唔係為咗睇keyaroom 咩

不過我仲以為佢地會mix埋上keya room
咁都幾好睇

我覺得連けやかき都開始冇乜氣氛
好撚hea,例行公事交差咁

反而最近工事中又好睇返

工事中為咗睇banana man
唔識寫為咗睇土田
好似係

土田可以係後面推得旭啲mb講野

屎帆真係好正‼️

屎帆真係好正‼️

早幾個月都重係平假最紅(唔計ねる)
而家已經被重低音取代左 好似係
另外做埋呢到啲手足s嘅二奶
🤤巧打耳

屎帆真係好正‼️

尼張相影到白麻mix七仔咁點忍呀

屎帆真係好正‼️

食屎啦重低音
睇完月曜日個mv
俾佢咁樣諗到條橋搭落去SM
都算好野

不過最後著番SM套衫行出嚟個段係新拍定舊片嚟

屎帆真係好正‼️

盲撚

點解唔予購

我訂埋2本brody 同ex大眾

咁樣運法幾兩銀

新人留名
點解要買通常盤
點解要買通常盤

派隻比我未

咁樣運法幾兩銀

我香港轉運,應該幾十左右

咁樣運法幾兩銀

冇特典都買廁盤

咁樣運法幾兩銀

amazon有得直寄hk

咁樣運法幾兩銀

啱啱去左睇 我呢邊經Amazon買貴成百幾二百

咁樣運法幾兩銀

amazon直寄hk貴過香港轉運 有時

咁樣運法幾兩銀

total 6樣野 用最快dhl 運
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞