澳洲26人世界盃名單已出

239 回覆
12 Like 6 Dislike
無可能唔係
Sainsbury女婿都唔揀
Langerak慘
兩隊悉尼都唔要佢 嬲好合理啫
我覺得Cumdog點都會整到一粒嘅
基維爾
條撚樣搏入意大利國家隊
維度卡
不如返去踢伊朗啦
佢老母係澳洲人,然後佢只係代表過蘇格蘭踢兩場friendly,唔駛新例都輕鬆轉籍
Goodwin 係Adelaide united carry 成隊
左右翼,閘都得 係幾勁
點解咁多人對垃圾聯賽咁有研究
除咗Mooy同Ryan無一個識
去過荷甲去過沙特,宜家應該同麥卡倫心態一樣留返喺澳洲咪撚再搞咁多嘢喇
做山寨王好過啦,你腸下duke ,deng呢d出到去都係踢j2咋
kuol 竟然係細佬有得踢 大佬無份
成班馬會賭澳職
澳洲球迷隨時多過南美隊
https://www.socceroos.com.au/news/souttar-delighted-stoke-return-world-cup-call
feel到Graham Arnold 真係會搵Harry Souttar 踢正選......
呢啲魚腩無謂提啦
有無得睇埋個球員踢咩球隊
關你撚事咩過身狗,躝開啦
Maty Ryan 哥本哈根(丹超)
Andrew Redmayne 悉尼FC(澳職)
Danny Vukovic 中岸水手(澳職)
Nathaniel Atkinson 赫斯(蘇超)
Aziz Behich 登地聯(蘇超)
Milos Degenek 哥倫布機師(美職)
Thomas Deng 新瀉天鵝(日乙)
Fran Karacic 布雷西亞(意乙)
Joel King 奧丹斯(丹超)
Kye Rowles 赫斯(蘇超)
Harry Souttar 史篤城(英冠)
Bailey Wright 新特蘭(英冠)
Keanu Baccus 聖米倫(蘇超)
Cam Devlin 赫斯(蘇超)
Ajdin Hrustic 維羅納(意甲)
Jackson Irvine 聖保利(德乙)
Riley McGree 米杜士堡(英冠)
Aaron Mooy 些路迪(蘇超)
Martin Boyle 喜伯年(蘇超)
Jason Cummings 中岸水手(澳職)
Mitch Duke 岡山綠雉(日乙)
Craig Goodwin 阿德萊德聯(澳職)
Garang Kuol 中岸水手(澳職)
Mathew Leckie 墨爾本城(澳職)
Awer Mabil 卡迪斯(西甲)
Jamie Maclaren 墨爾本城(澳職)
勁撚廢
https://twitter.com/scout_aussie/status/1590480869592268800?t=SRCjIth1K2MSyTquIuZ2CA&s=19
龍門選擇有花生
曾經退出國家隊,九月出返山嘅J1神龍Langerak屌柒負責揀龍門嘅龍門教練只係識揀契仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞