[BLINK] BLACKPINK討論區(133) 冇early bird買唔好再問

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
唔去
2.    輸入閣下11位數字優先購票代碼
優先購票代碼是您的11位數字BLINK MEMBERSHIP ID,例如AB123456789
*請注意優先購票代碼有大小寫區分,每個優先購票代碼只可使用於一張訂單,成功購買一次門票後,該已使用之優先購票代碼隨即作廢。

3.    選擇您希望購買的門票日子、價錢及數量(每名會員於每場演出最多可購買門票兩張) ,然後點擊 確定。

early bird total 買到6張
啱啱都見到 定係所有會員都係每場可以買兩張
普通member可以等收皮 early bird都一人6張
me 2個early bird ac1個普通member
有email喇咩
6張咩玩法
之前咪話Maximum 2 tickets per member???????
未收到email
無呀又串
普通member
我都未

我weverse 個email 順手用Apple random gen 個email
好驚當咗spam收唔到
early bird 可以買6張1898 了
11位數字BLINK MEMBERSHIP ID??
點解我得9個位
你條撚樣有個early bird都出嚟gel
中學未畢業?
入到個網先講
Early bird個email寫每場最多兩張 所以最多6張
佢真係未
計埋英文字喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞