AKB48本家討論區 #98 岡田奈々&岡部麟1107生日快樂

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
快啲執啦屌
反正4月8仔都執
拍拖又點 推奈奈係覺得佢靚 唱歌好聽 佢拍拖我冇乜所謂 又唔係殺人放火 條友真心的話愛佢就ok 又冇拍拖拍到影響工作 全世界得你D日本毒撚唔比偶像拍拖 自己做bate男咪算 走去搞人
風紀隊長岡田奈奈

同埋依到啲人都係笑世界sir為主
老實講我覺得咩風紀隊長,本田警察呢啲人設嚟嘅啫
係啦係啦
峯岸南唔食得仔 教壞後輩
萌夏做c拎資源唔食得仔

柏木就上埋箱根都仲係好pure
奈奈食仔就應該要改革

不如講明邊個mb係陳健波唔洗守規則
邊個要守
係人都會想犯規架啦 咁聽話就乖乖共產黨的韭菜奴隸啦
陳茂波先岩 sor
AKB48骨之中現任ACE拍拖岡田奈奈又破左前人紀錄
可以再下一城破埋現任ACE懷孕
反正班ヲタク已經中哂斯德哥爾摩症候群唔會再介意呢啲野
值得期待

重點係,就算拍拖懷孕都可以仲係AKB風隊長(自稱)

AKB48骨之中現任ACE拍拖岡田奈奈又破左前人紀錄
可以再下一城破埋現任ACE懷孕
反正班ヲタク已經中哂斯德哥爾摩症候群唔會再介意呢啲野
值得期待

重點係,就算拍拖懷孕都可以仲係AKB風紀隊長(自稱)

屌你老母吹少陣啦
對咩偶像拍唔拍拖 我就無咩所謂
但唔好自己講完又犯
唔好睇囉
再嘈話埋你食古不化過時呀
原來奈勾咁多隱藏黑子
只要係大粒野就唔使守規矩
規矩係規範普通member而唔係ACE
ACE就係有ACE既特權

就好似低下階層窮人要日日戴口罩出街
有錢人國家領導就唔使玩防疫仲有班窮人圍住你黎擦鞋
幾撚爽呀

有撚講錯?
邊度?

唔係得個屌字先
駁唔駁到呀奈奈飯?

我就冇黑佢
邊個mb犯咪講邊個 一視同仁

最反係某啲人見自己有推有好感既就攬
冇好感既mb食仔就反 雙重標準
拿 我無笑過呀 咪屈
好擔心世界蛇
只係講事實
全部有圖有文字有真相
無事實根據而作故仔先係黑
你要分清楚成件事至好喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞