[FEARNOT] LE SSERAFIM討論區 (12) 音銀一位粗卡;祝允真早日康復!1110恩採生日粗卡

1001 回覆
17 Like 7 Dislike
明明都過左一星期,但點解都好似無野睇咁
終於有同框畫面
Eunchae變左好高
佢兩個好似174
之前拍落好似仲有套上個黑人節目既綜藝
不過唔記得幾時播
12號
好似屋企個廁所刷
唔好嚇我 好恐怖
最好大技d
之後去韓場爭企位時可以左右咁發低晒所有人
想要支中二棒
覆錯

https://twitter.com/echaerubim/status/1589749342436745216?s=20&t=SjtJ8_SppBX3ny-Y0rsr4g
好似屋企個廁所刷

最好大枝d
之後去韓場爭企位時可以左右咁發低晒所有人
萬聖節單嘢都一個禮拜啦
咪就係話過左攞
又無打歌又無新野睇,今次好似無CB到咁
冇計啦。萬聖之後啊3中
琴日afterschool 算唔算新 今日Weekend 有打歌

同埋唔想好2D咁一塊扁嘅logo膠牌就算
想支嘢立體啲
https://youtu.be/F_5W8ZSlzfg
[LE▶️PLAY] 미니 2집 핌키타카 릴레이 캠📹 l ❄️짱세라핌의 사랑 넘치는 릴레이 캠🫶
專輯終於到
不過手氣唔太好,想要嘅都抽唔中

呢個重複率算唔算高

不過班女人氣好平均,每個成員都可以同人換到,係某幾張卡面靚要高價小小收
有櫻花post card 多。有冇忙內換
我情況同你一樣,三樣野都各重覆左一次
poster同postcard 唔跟版本真係伏到
Hybe 好識玩
大專 3個版本
細 5個
仲有online 版
定係依家啲韓專都係咁
個人封好似呢年先係韓國興起
平得來可以滿足唯飯又可以沖銷量
電子專就以前一直都有, weverse版純粹係自家平台咁解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞