男仔買衫通常去邊度買

141 回覆
9 Like 32 Dislike
專重啦,好野嚟
豬手反而未試過
撈好食?
非常好食
撈麵有4舊到
食完好飽
多謝推薦 決定下次試
Baleno 淨色衫,100/3件,買好多隻色

beams plus
唔好用淘寶
以前成日買jack wills, 無哂之後唯有等吓久唔久買夠錢免運費
adlib
G2000
男裝既話collect point成個集團旗下啲牌子都唔推
同樣質料款式cutting u記三分一價錢
overpriced到當啲客傻 去zara cos arket好過
但其實你做gym身形,膊頭有肌肉,自自然然撐呢件衫都好睇啲

唔著都得,而家討論嘅問題係着衫好唔好睇,並唔係討論嗰樣猥瑣定唔猥瑣
arket cos 長青款一件可以著幾年都唔過時
減價可以去zara
u記買basic items 牛仔褲西褲外套針織衫
asos white啱攞黎試style 好多模仿designer brand既設計

唔推u記gu以外既日牌 香港啲日牌集團過份overpriced 減價就可以睇睇 但用料冇cos arket咁實在 性價比亦不及u記

budget有限既真係u記最好 collab>>mainline
幾季後斷捨離都唔心痛
加上肌肉量唔夠,好容易會令到個人駝背,都會影響着衫,直程影響形象
重做gym
out 晒啦
抵俾人屌你係老夫子
你行出街
有邊間係用大隻佬做model,除左 Under armour
講緊日本嗰啲model,人地都有靠做gym,唔係瘦削到皮包骨。

依家唔係講緊要去到好大隻,係起碼有做gym、運動,個膊頭會橫。

挺起胸堂點都好多肌肉量唔夠,揼低頭做人
男裝黎黎去去都差唔多,建議轉著女裝
以前會成日買衫
而家白T長褲加隻錶就出街
其實都係睇點襯,上面三個look U記GU都執到
真,恤衫西褲一定要度身訂,買貴少少都唔怕,用料靚
真係做下gym就變大隻佬

咁踢下波就變美斯
Collect point 同zara完全唔同style
有咩可比性?
collect point男裝咁basic點解唔可以比較
zara唔係得abc style/時尚感滿滿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞