女神葛瑤跟姜濤演情侶唔過電 熱愛大叔形熟男 要似張繼聰

80 回覆
39 Like 127 Dislike
out唔係問題,但真係未去到女神級
btw, 我比較喜歡hilary,不過都未去到女神
五官正常就女神
女神?
原來得23歲
睇樣以為廿尾
呢條女真係作狀到
訪問啲相化到佢成個阿嬸咁嘅
她說拍攝期間沒有被姜濤電到,「我喜歡較成熟穩重、跟屋企人相處好的男仔,所以劇中Stanley的角色是我的理想對象。」

即係話姜濤幼稚、唔可靠、同屋企人相處唔好
其實佢真係幾廢,23歲都唔係太細,但真係少少男人味都冇,仍然係一個低能仔咁嘅小朋友
真係冇聽過身邊有後生女鍾意佢
愈睇佢愈樣衰成個骷髏骨咁
成日以為自己好靚
就岩角度同P少少叫做順眼
就唔岩角度直程樣衰
咁yoyo又無jessica咁臭嘅
呢一代林明禎都可以叫做女神嘅
大媽樣
事實生得靚未必完全有著數,因為外表令人有既定印象,會被誤會沒有付出努力而獲得某些成果,Yoyo過往也曾因此困擾:「我曾經埋怨媽媽:『點解你要生到我咁?我成日都畀人鬧』,就是會被指我一定是依靠樣貌,但我其實是傷害了媽媽。」

幸好,她後來學會感謝父母:「我現時也為樣貌而感自豪,感謝爸爸、媽媽的基因,所以我現時喜歡這樣的自己。不是因為擁有美貌與否,但這就是我。」

埋怨阿媽點解生到佢咁”靚”

https://topick.hket.com/article/3204491/【全民造星IV】葛綽瑤豁達面對網民評價%E3%80%80Yoyo誓用時間逐步打破花瓶形象【有片】
豬撚到條女
鍾意老豆形嘅人九成無父愛 所以先有戀父情意結
你用男人思想已經唔得啦
就算以前追既韓星咪又係青靚白淨化晒妝小白臉居多
有次經過九展佢地搞緊演唱會 勁多學生妹
真 正常taste既女仔都係會揀白淨靚仔樣
得基佬/戀父先會揀埋啲呀叔樣
依啲女果時未出名嘅硬照就靚
依加邊撚個黎
咁既19女又叫女神嘅
港女煩膠格
佢好奇怪阿媽生到佢咁樣㗎
會唔會係佢個樣本來就炒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞