港女交友apps中伏 港男呃飯食呃睇戲

43 回覆
3 Like 12 Dislike
試過比人
拿我好耐以前試過約網友
有個女網友仆街到買食野唔比錢,望住我叫我比
睇戲又係,食完睇完全程多謝無句,反而佢個朋友都話比反錢我
我就話唔洗啦,因為呢件事我決定唔會再中任何港女伏
我唔會比任何機會人比人小便宜
呢d智商稅你一生點都要交一次,其餘見義勇為既野我就照做
只係覺得無盡憤怒當我傻仔咁,交朋結友真係一世,要慎重選擇
原post係咩?
其實最近新識4,5個女人
得1個係咁
平時啲仆街港女要比錢果時,隻手唔識動,
咪又係唔撚出聲

如果男人好似佢咁擺上黎
一堆連登仔加女人實話你小氣
依家真係當正男人比錢老奉咁
真 香港地想做gentlment 等交智商稅
屌 同你一樣 Dating apps見大家都叫半個專業人士
30出頭搵6萬幾 仆你個街約到出黎 食飯 睇戲 行街買衫都話要幫手埋單 出一日街唔見兩千幾
最能谷氣係大家年紀差唔多都係受9年免費教育
但出到黎社會待人接物可以天差地別
重要走既時候當你透明自己同個fd行
個刻我心入面絕對駢超過100萬隻羊駝,你話有小小禮貌我都無咁angry
好似我地男士欠佢地咁
我都估到唔止得我一個苦主
女呃唔少男人啦
有一半都老撚馮
等女事主貼張交友相同證件相睇下分別大唔大先
之前啲人笑鳩呢到兒登我都覺得信一半,宜家,屌,170蚊都追嚟追去,做乜鳩
唔關gentlemen事,純粹係睇你想投資幾多屌呢個閪,覺得唔對路就止蝕離場
錯過一次係唔會再錯 我請完個女仔係會比佢block 自此之後我係唔會再比女水
振夫岡
啲女人成日呃飲呃食呃精液
終於俾人呃返轉頭 抵撚死
抵死 咁中意約埋啲死mk仔出街
曹生一直出名狗 咁多年都係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞