8人女子組合 COLLAR討論區 (512) 記得留意4/11 Winka出show、各FC活動同集資

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
有嘢送唔會差得去邊嘅有埋即影即有抽當然最好
老老豆豆仲有冇其他野會出
我估放工都賣哂
恆指一爆升 d貨就斷市
係咪要準備去滴露FB留言炒晒D Marketing
加人工添啦,整啲咁嘅垃圾出嚟都斷貨
信和閃卡
自己改
做呢個marketing既人,炒得!唔該即炒!一個推廣,要做到有聲勢,有效果!個d御守,成本都不需2元一張,好心就印多d,讓多d人買到搓手液套餐及拿到御守,令多d人出帖,在SocialMedia洗板,炒起個熱度,製造熱潮!昨天我換到3個御守,在Youtube出片,已超過220112次觀賞次數,免費替滴露宣傳。今天我一直忙着工作,到下年6時40分オ去到百佳,但套裝已售罄。滴露的定位是消毒,是畀人消你老木毒。你若要做這推廣,應預多些御守,讓多些人拿到。IVY及DAY有幾多粉絲,你不知道嗎?點解唔預足數量?起碼應該讓來買套裝嘅人,都拿到御守!做不到,這推廣,就是失敗,因你只令更多人鬧滴露及ViuTV!
完全無違和感
跨區問左兩間 都未翻貨!
我有多張希望軼 原價要?
想要包裝多啲
IVY及DAY有幾多粉絲,你不知道嗎?
包裝+卡+搓手液
原來滴露搵ivy同day做推廣,做得咁鬼小家,御守出得咁少,益哂d炒家。令到原本支持滴露的,都不再支持滴露了!加印多d御守,令多d人買到ivy同day御守,其實是件好事!滴露完全唔理粉絲感受,遲早執笠!
個御守有膠套係咪驚人奶濕個御守
我要 pm
唔洗了 自己買好feel 啲
做呢個marketing既人,炒得!唔該即炒!一個推廣,要做到有聲勢,有效果!個d御守,成本都不需2元一張,好心就印多d,讓多d人買到搓手液套及拿到御守,令多d人出帖,在SocialMedia洗板,炒起個熱度,製造熱潮!昨天我換到3個御守,在Youtube出片,已超過220112次觀賞次數,免費替滴露宣傳。今天我一直忙着工作,到下年6時40分オ去到百佳,但套裝已售罄。滴露的定位是消毒,是畀人消你老木毒。你若要做這推廣,應預多些御守,讓多些人拿到。IVY及DAY有幾多粉絲,你不知道嗎?點解唔預足數量?起碼應該讓來買套裝嘅人,都拿到御守!做不到,這推廣,就是失敗,因你只令更多人鬧滴露及ViuTV!
搵蘇蝦好 蘇蝦最高消費力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞