(內有幼齒 有圖) 舊菲林尋主人

51 回覆
28 Like 3 Dislike
早排都有個post搵主人
早排都有個post搵主人

原來都係你
Lm
推下
pish
https://www.facebook.com/%E6%8B%BE%E5%9B%9E%E7%9A%84%E8%8F%B2%E6%9E%97-353176918036560/
有人都做緊一樣既野,搵二手機入面既菲林晒左出黎
你試下叫佢同你一齊搵
https://www.facebook.com/%E6%8B%BE%E5%9B%9E%E7%9A%84%E8%8F%B2%E6%9E%97-353176918036560/
有人都做緊一樣既野,搵二手機入面既菲林晒左出黎
你試下叫佢同你一齊搵

我試下自己開phage post, 跟住用page 身份去send pm去唔同page
再試下揾番上面個page條友同佢吹下水, 睇佢都無再post好耐, 應該都係同我上一筒一樣一排都揾唔到主人又無計仔所以放棄啦

如果揾得到就有動力去做 玩得幾筒揾唔到就無動力
邊到買相機?
留名等睇 智者又話係靈異, 兇殺, 證物, 等等等等
邊到買相機?

夜冷檔 不過唔係我想講嘅重點
加油幫推
Pish
最衰D相冇主人家嘅寵物係度,唔係嘅話傳個心叫隻寵物講個地址出嚟就搞掂
Pish
搵個傳心師睇睇
量子物理搵人

我尋晚都執到部OM
入面有筒Superia 400影左9張
嗱嗱聲啪埋佢去沖黎睇下有乜野睇先
毅行者喎,通常一玩就玩好多年
掉返去樂施會問下
雖然04年應該無哂記錄
原來樓主係90後社會紀實
Oxfam trailwalker 件衫寫住ca 應該係computer associate

我尋晚都執到部OM
入面有筒Superia 400影左9張
嗱嗱聲啪埋佢去沖黎睇下有乜野睇先

等你

筒野沖左,得頭兩張有人樣,
2003年,睇個款似去參加Party。

其餘仲一堆琴既相
樓上
搵個傳心師睇睇
量子物理搵人

相片傳心師要去邊度搵

係人類傳心師
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞