(內有幼齒 有圖) 舊菲林尋主人

51 回覆
28 Like 3 Dislike
係阿 又係我呢條放人相嘅仆街 咪撚再話我偷post
我叫左朋友貼類似嘅文上佢個網
首先多謝上個Post 咁多位巴絲支持貼幫忙
但我真係無頭緒點去搵番主人啦

今次係夜冷檔執到兩部傻瓜機 又幫佢地搵下主人啦
我有時間會嘗試post去facebook 唔同page 不過唔想自爆有咩計
第一部係Canon Prima BF-800,配一筒Kodak Gold 100 Exp. 24
根據相片上打印日期,拍攝年份應該是2004年,相片中貌似香港人,我拍攝地回則有香港和國外

另一部係Canon Prima Zoom 85,配一筒Kodak Gold 100 Exp. 36
根據照片上打印的日期,拍攝年份應該是1998年
相片中的人並不像香港人,有部份背景不像是香港,但同時有部份相片是在香港人熟悉的海洋公園所拍攝的

劉明跟進。
留名
搵個傳心師睇睇
量子物理搵人

咁都有得笑
push
搵個傳心師睇睇
量子物理搵人

相片傳心師要去邊度搵
第二部機唔係香港既相應該係係菲律賓影
個相中間有halo halo味雪糕

又黎認地方時間
咁可能係菲律賓人去香港旅行唔見左部機
超群係一間菲律賓既餐廳
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Chowking

超群好似係以前香港嘅餅店
超群係一間菲律賓既餐廳
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Chowking

超群好似係以前香港嘅餅店

何文田有間
bob哥成日買到仲有菲林既相機
點解可以咁好彩執到,係邊到執架

樓主獨有技能
wish

樓主獨有技能

屌 又有

樓主獨有技能

屌 又有

你可以開失相認領館

樓主獨有技能

屌 又有

你可以開失相認領館

人地捉精靈
你捉失落的菲林

樓主獨有技能

屌 又有

你可以開失相認領館

人地捉精靈
你捉失落的菲林

不過呢筒應該無野睇 我到手連菲林都無上好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞