★[支援IT]政府設IT劏房,面積 18 平方米,月租 8,000-10,000 !

49 回覆
2 Like 1 Dislike
腦魔=奶波魔

最後變成偽豪宅賣俾港奴,200尺售700萬有海景,瘋搶

棟樓改個好啲名,叫狗之戀,可以再賣貴200萬
最後變成偽豪宅賣俾港奴,200尺售700萬有海景,瘋搶

棟樓改個好啲名,叫狗之戀,可以再賣貴200萬

IT狗之戀
為挽留創科人才
為挽留創科人才
為挽留創科人才
為挽留創科人才
為挽留創科人才

笑到收唔到聲

係挽留"海外"創科人才
海外?定国內?
香港學生快D讀IT,stem

支那鬼都唔住啦 200呎

你入科學園睇下有幾多大陸公司名掛個名既吉office先講
不如租個SERVER櫃叫IT佬走入去訓啦
尺租成40蚊,仲話係6折?同市區比呀?
舊時 d 人會係個舖 間個閣仔住人, 比 d 伙記留宿

上環海味舖仲有

上環海味舖仲有

你去做啦
$8000租間房仲話支援

上環海味舖仲有

你去做啦

熟人介紹+由1X歲做到老才有機會

上環海味舖仲有

你去做啦

話游B介紹咪得囉,或者你老友陳云根寫封推薦信都掂呀

上環海味舖仲有

你去做啦

閣仔又矮又焗 好多體位做唔到

Wht u know
笑撚左
180尺 8000蚊最平

挽你老母咩

如果叻果d根本唔會用到呢個福利 (180尺笑大人個口咩)
唔叻果d你都唔會想人黎
面積約 18 平方米

香港人用平方呎
中國人先會用平方米
擺明益中國人
死已笑
面積約 18 平方米

香港人用平方呎
中國人先會用平方米
擺明益中國人

一般市民係用平方呎,但政府自從八十年代推十進制開始,官方文件就用咗平方米好耐

唔信你可以睇返八十年代啲政府年報,或者居屋售樓書
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞