[LoL]英雄聯盟 S12 比賽討論區(1115)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
其實係chovy同doran想同deft子打多場機 唔好屌la
其實個個版本花生都唔算玩野核,都係玩節奏英

個風格都係用頂尖中既頂尖操作,直接靠蜘蛛李星呢d前期英車爆你

rox都係超級進攻隊嚟,好少可真係妹妹妹farm farm farm
pyosik 係韓文既標記
即係鏡爪招被動 一d 都唔出奇啦
睇埋呢個series先派下膠一場就否定成隊
S11 狂用野核單手舉起NS WO
上面啲人咁high ,今場drx應該又要比人屠
你話hle同drx嘅chovy都仲做到發動機 geng打咗成季都係花生帶節奏 四強先嚟玩野核
我係傻閪
不過講真我當下覺得果下搶左akali先geng根本唔會ban kindred
但geng ban akali既機會基本上係100%
其實就算偷到ELDER 有CAIT係到都可能輸團
冇話唔屌得喎
如獲至寶咁幾好笑啫
上場DRX又係咁,屌到DRX一文不值
佢s11最勁係指揮埋4個隊友團戰企位同出招
預咗輸 贏到一場都好滿足
完全係試陣,到時Geng 3:0 T1,t1風扇又要變hater
凱特琳+拉克c.有咩英可以打得贏,會唔會太勁
唔巧啦 想Deft拎一年世界冠軍
鏡呢個skin好靚有塊碎片換唔換好但係我唔打野
但同樣GEN都係100% ban kindred
咁佢一直都係以cs lead拎到item lead, mechanics好團戰搵到位輸出
唔靠佢make play都贏到呢個真係geng winning condition
不詔好唔好睇就好主觀
呢兩隊配合同決策都唔似係T1嗰皮
Faker 4冠?
其實睇比賽個個都係咁嫁啦
唔洗成日捉住呢d細位唔放
pyosik打rank路人個陣已經係鏡爪main,係高端勁出名可以玩得鏡爪既對局佢一定拎鏡爪出嚟同你對
前期咪輸左囉
後期geng自己柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞