New Balance 討論區 (48)

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
邊對先
想問ML2002R0同M2002RSA邊對好
揀唔落手
得2002R咋993見都無見過~
係咪用app 呀?
會唔會25號black friday 先出呢
BOTH LA
啱啱入坑想買對試下水溫先
End clothing 想消order 點解 click唔到
睇錯左 23先岩 但無講幾點~

newbalance✖︎ @ronniefieg MR993KH1&M2002RK1 "Pistachio" will be released on November 23rd! * MR993KH1 will not be sold at KITH Tokyo.

KITH Winter Ⅱ 2022 will be released in all KITH shops on November 25th at 11am EST on kith.com and kith App, and 11am CET on EU.kith.com.

有冇師兄知道邊度可以補呢D網面,前幾日發現網下面穿左,一著有顏色嘅襪就好明顯
之前好似見過v3 2002有出拖鞋款
有冇師兄知邊度可以搵到貨
睇自己習慣囉
有啲人驚污糟又懶得清潔咪灰兩對襯衫都易
揀唔到通常我自己揀會揀冇嘅色先
留黎買呢對仲正JJJJound x New Balance 990v3 「Montréal」
https://www.instagram.com/p/ClR4EggP-jS/

中先算啦
jjjjound 邊係話買就買
今朝只係見到kith 2002
但對2002真係冇愛
冇買
正過灰
1秒清
大家唔使搶了 新嗰對jjjjound香港冇份
佢官網寫montreal限定
唔知點解官網搵唔到
不如v3都打定輸數搶唔到
仲有冇其他渠道可以買?
最搶手嘅聯名話買就買
2002真係麻麻地好著,買過一對就算
佢意思留錢食炒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞