IZ*ONE曹柔理以外討論區 (115) ...10 29又到 出道4週年粗卡 !!!!

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
呢樣真係 搶左人地本地團努力爭取既機會
乜紅白仲有人睇架咩,一齊咪又係為收視同廣告收入,日本本土收視都開始跌(雖然都好多人睇),而且日本好多歌版權唔比外國播,搵韓團可能外國版權都可以睇得
衰D講 覺得日本人唔知呢D係咪叫"保守"定"長情"
正正係日本人呢Type人 紅白先keep到咁耐
紅白已經係一種"意義" 再冇咁高收視都要係度咁

所以年年都要聽津輕海峽/越過天城
同五郎live一齊食飯自摺算
なにわ男子出道碟賣70幾萬隻 點唔上硬
但係佢哋啲人氣都由18年儲到21年先有咁紅啦
日向都係改名先可以所謂出道一年內上紅白
niziu都係有播節目儲人氣
好多團都係有累積
其實望落都算以前po過
今次就由佢啦
首周6萬幾同當年 IZONE 首周 20幾萬又真係差好遠,就算同本土比而家4648都係 KEEP住40幾萬首周,I 團 同 L 團都係要比D時間 ,不過紅白想轉型國際化又怕比班食古不化屌,應該都好難發圍
呢d應該邊隊上都有人嘈
IVE今年咁紅邀請佢地上都好正常
其實IVE係日本成績算唔算好?
我見賣碟就唔算好多
不過成日上電視
Niziu我記得好似又係一出道就話佢地會上紅白
之後日本d人又係嘈
最終有無上到就唔知
上電視嗰啲可能係sony嗰邊班翻嚟
同埋話曬ive韓國成績真係好
㗎仔宣傳韓團最鐘意話mv觀看次數幾多幾多
上咗 但niziu嗰陣喺日本真係紅到變trend
出道碟首周賣30幾萬隻
冇記錯甚至到佢哋表演嗰陣收視係數一數二高

其實紅白應該低極有限
有成堆偶像加大粒歌手 咩年齡層都啱
btw諗落又唔怪得啲㗎仔
nhk話曬名義上係要收錢

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞