[I/A] Puzzle & Dragons (739) 雷太生日快樂

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
我地有MH啊 仲想點
唔係標配5個咩
咩大學soc t
夠石屌多抽又中唔想要嘅七星juno

有冇人要買Account 賣高進度Account 更新到One piece嘅寵大部份都有
幾錢先
唔玩啦 你有意留個Tg啦 價錢合理就賣了
配爵銀
Dllm
35萬 一晚由2.7變3.2 cls公司
跟到點繼同潛覺
樓豬咁靚仔
股票嗎

打一場就夠
唔好再比人撚
唔好再咁卑微
唔好再扮傻
已讀不回 不讀不回已經係最明顯既signal

好好對自己 裝備自己
迎接一個識珍惜既人
由細到大自問都係個唔多發脾氣既人,所以唔係好明白點解有D人可以發好大脾氣(我指係對家人,朋友,情人),上一秒仲好地地,下一秒有咩唔順意,就掟枱掟凳,用最惡毒既說話去辱罵人⋯

自己從來唔會去做呢D嘢,會諗後果,會諗對方既感受,對方做得唔啱會用個舒服既方式去表達,自己做得唔啱會認真受教,或自嘲去當笑話一側⋯

後來長大了,觀察多咗,發覺大脾氣既人都有個共通點,就係全部都係一堆「非常自私」既人,通常只會覺得自己係最「委屈」,最「慘」,最「不幸」果個,自己果吓會用最賤最暴力既方式去發洩係人地身上,例如蠍撕底理去鬧人,打人,打爛嘢去發洩

呢D人事後一定會話「我控制唔到自己」,「係你搞到我發咁大脾氣」 最搞笑係呢D人好少傷害自己,例如你要打,點解你唔去打幅牆?你唔用頭撞過去?都好解氣㗎

呢D人就好似BB咁,要靠發脾氣去令身邊既人屈服,去讓你,去就晒你⋯

佢地唔會去諗發脾氣果吓會傷到對方,無論係身體或心理,一句控制唔到就合理化自己做既嘢

我會體諒其他既情緒,但係呢D自私亂發脾氣既行為就唔會再忍讓
有5條隊但冇天降章
用1 combo隊好啲定5條
睇你接唔接受到,有啲關係就係唔平等,需要更有需求的一方主動。
即係兩個選擇:A你主動搵佢,大家可以互動,keep做朋友
B 你唔主動,佢又唔主動,一段關係fade out,直到一方主動,which 多數都係你主動

爽賺左6球
未必穩
下下追打轉心直
應該配花打
講得幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞