[曼聯vs舒列夫3am 28/10]曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [1997]

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
威狗仔出得未
Simon即係Bilbao嗰個?
買米路就係解放vdb
"Donny, Harry and Aaron are all in training for preparation for tomorrow's game."
We will assess after training. Together with the medical [staff], I will take the decision."

If he's cleared to play, Maguire could return in place of Raphael Varane, who has been ruled out for the remaining pre-World Cup fixtures.

龜排名前過冰

威馬未得
咁後生又唔無比賽,都唔知傷乜鳩
夜狗仔
之前買自轉安果陣
阿積士教練係咪都話唔明點解要揀啲踢歐霸既隊?
比馬狗仔一成人工我,我出得多過佢
練波個陣傷囉
vdb係愛華頓試過正選名單都出埋有份 但係球場熱身傷撚咗
出咩
我5%就夠
取代拉舒福特打正前鋒
我已經理解哂坦克格果套戰術要啲咩
我幫坦克格出埋火都得
入面有20m係捐俾匡智會的, 做慈善提升球隊形象
兩件國家隊壓撚住ddg 球會照壓
同朗哥爭位 有無尊重LEGEND
得罪講句
ddg比季初啲短波長波都進步咗
出迎都進取咗
兩個月改咗咁多 算係改得幾成功

當然仲有好大進步空間
Nani prime好撚勁冇得比較,應該用羊華去比較
話時話 杜安沙比去咗邊 當年守死包皮
施丹仔呢
又要睇隊長大發神威
大發神經下話
琴日睇條training片都見到條撚樣撥頭髮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞