[頂撚住呀] 車路士球迷討論區

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
講唔過就人身攻擊

做乜低質咗咁多嘅
防反就算啦好嗎
有咩講得通講唔過

我話佢有咩勁 你就唔睇好唔覺得 你本身對於車狗所有野都係負面

你都唔係想同人討論
太極。
見到樸一就想食拉麵🚬
on9

我咪講過話睇好飯狗、FDJ話一定要簽囉
RB另一件Guardviol我都ok

同你係NKK上意見相反就屈到我對於車狗所有野都係負面
咁撚一言堂?

如果你唔睇好飯狗,我會唔撚會話你諗野負面啊
見到杜二就諗起儒家
我計過今季重奪歐聯冠軍機會極高
逼搶同防反都係進攻既一環
做好呢兩樣亦都係杜一同撚二最大分別
如果你講既進攻form只限陣地戰/破大巴
咁杜一二的確唔算好好
但呢幾場potter都唔見得陣地戰幾有板斧
下年打破
自信滿滿
謝狗應該俾糷雙殺
Why?
謝狗教維拉都有過蜜月期嘅
On99 俾條迷25賤種盧狗嘅話我諗野負面

點撚樣都唔會負面得過你迷條賤種啦傻閪
我對杜曹好撚失望 你唔明
我都迷過佢

呢家potter打法直接左 你可以話佢係蜜月期 但睇到隊波係唔同左踢法 踢法上面已經小左好似杜狗果時要長期踢陣地戰

踢落長遠得唔得我唔知 但隊波係轉緊踢法 我唔會咁快睇死佢教唔掂
唔好搞笑啦 講反隊波同負面 呢度邊有人威水過你
咁哥高兩個第一季都係乜都冇
暫時見班球員都幾buy 佢個套,適應緊佢個套場內不斷轉陣換位,不過聽得出有啲吃力,要長少少時間先見到效果
如果top class既球員run到佢套打法,3冠係基本
講真 迷盧到2022年10月都仲會得閒伸個閪頭出嚟話盧哥乜乜乜

你哋班柒頭真係衰撚過我
至少我唔會仲撐一個同球會反晒面嘅賤種囉
呢幾場係多咗用中路做進攻 尤其佐高明顯會靠前咗喺final third用波 尤其係高

對紅牛個幾下中路係連續幾下靠one touch打入去
連續幾下做到應該唔係靈光一閃同埋有下3個人走埋去同一個位 似係未熟多過蜜月期天材波

不過明顯防守係差左呢排都係靠kepa
以前杜狗果兩個pivot係用黎幫手recycle波

但呢家就算係佐狗都會跟住pass and move 中場進攻走位多左好多
唔知potter係睇餸食飯定點
但班撚樣係岩踢呢啲空間大啲既足球
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞