台灣皮皮柬埔寨被救後twitter開設帳號「妍兒」並公開自己下海

79 回覆
14 Like 181 Dislike
fake ball
台灣本土
好醜
呢個page有冇流出
呢個係乜水?嗰時話喺柬埔寨老強好多日嗰個?
咁又唔一樣
你俾果邊啲雞頭操控,俾人屌完無錢收仲可能野aids
你自己搵客,起碼人地唔戴套你有得即刻拒絕走人
柬埔寨台妹七日被姦9次事件,原來係呃條台妹$25000美金包月過去比人包養
https://lih.kg/3109567
話之佢做咩啦,淨係想睇流出

假波假樣你屌埋我果份
根本係自己去做騙徒反被騙
皮皮
呢條女根本就係炒作野,一味話點被騙,但點出番黎隻字不提
其實無佢講到咁凶險
所以咪話,台灣真係一個充滿住bitch同厹既地方,呢個地方既人成個腦除左諗點恥笑香港叫支那之外
就係諗住做愛,sex,做愛,外遇,偷情,同人妻人夫做愛,亂倫,搞下公司同事咁
一有時間就諗下可以點樣屌到自己個呀嫂,表姐妹,或者朋友個女,朋友個孫
老師就想同自己個學生做下愛咁,學生又諗下點屌個大波miss
GAY嘅就諗住點樣呃朋友同佢互打飛機

再唔係就係最鍾意做愛果時拍下片,方便以後分手再要脅下個前度做多幾次分手愛
台妹最馨同條仔吵兩句嘴就馬上搵前度傾心事,傾傾下就又做愛
個前度問佢可唔可以內射,台妹搖頭說不,但最後還是被射滿滿
而就算女方俾人性侵得逞,佢最後都會原諒對方,因為佢都有享受到,台妹係骨子裏淫到出曬面的
所以話,呢個地方真係十分淫亂。

成日話日台友好,你唔好以為台灣咁多性侵/亂倫新聞係跟曬日本AV情節
其實根本就好多日本AV制片商日日夜夜捕住台灣新聞,一直係台灣搵新靈感
所以台灣性侵同日本AV到底邊個出現先,其實係另一個雞先定有蛋先既VERSION
佢都好等錢使

唔知救佢個台仔見到佢做雞有冇後悔救咗佢

賣去火坑都唔會可惜嘅女人

雖然去得柬埔寨都唔方好人,
不過禁錮勞動真係點都講唔通。

做雞又好拍片都好,唔好偷客錢唔好呃人,明碼實價本身係無問題,因為唔係過人世所以亦唔需要咩好人。

台灣多咗女做雞同拍AV都係好事嚟,一種本地就有需求嘅嘢,點解要下下靠外援呢?
柬埔寨n手閪
塊田黑撚到
好棒救完返嚟係做雞唔知佢點諗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞