Samsung Flip 4 發出燶味 然後變磚

209 回覆
92 Like 45 Dislike
唔通要人有事?
note 7單野後仲要做勇者
所以依家咪冇電話用
認真答樓主

講好用一定android,但iphone強項係拍片同影相靚,an機拍片效果差太多

但iphone個流海好趕客,睇片一大達黑色

s22 ultra睇片體驗好過14 pro max太多

結論各有優缺點,睇自己著重邊樣
三叔保養臨收工先打黎
話係兩個Mon一齊壞左
但又無燒底板
又話見唔到有燒焦痕跡
入邊無水跡 bla bla bla
總之就唔駛自己比
一至兩日內攞機噤話

鬼到一壞內外Mon一齊壞
又話無燒焦
唔通幾個人個鼻一齊壞左?
利申:機唔係我開我都係估啫

但個幾月就一齊壞兩個Mon
噤既速度真係多多錢都唔夠比
新上任白老鼠唔死得
影相個app真係iPhone唔錯既
唔知點解用親手揸機影Android 出黎都係柏金遜症噤
但iPhone 唔會
但拍片就未試過Sony 機王比較唔到
我當年特登唔買10買8plus 除左無左Touch ID就係個M字額
Fold 4睇片爽 但黑邊就減唔少分

如果唔係今次壞
Fold4 都係我首選
攞完都唔知幾時會再壞
見好就收
再阿之阿咗係你部機做手腳
AN狗全面進場
Apple 14日內退貨都唔包香港
an 機影相,整體輸iphone唔少,拍片就整體大敗比iphone,影相但求對焦快,冇窒,畫質ok,iphone 14 pro max做到哂

但一大達黑色係Mon,好睇用家接唔接受後到,睇片多既好大影響

an機有個大缺點,粒U靠高通,但高通不思進取,慢d都算,最大獲係功耗大,發熱嚴重,8 + gen1因用台電制程已冇咁差,但同對面iphone比係冇得比,呢樣cpu問題已困擾左an 陣營多年
講漏左樣,iphone 13 pro max同14 pro max既電量,都明顯優勝過an機,13 pro max特別誇張
樓主係荔枝角定係赤柱?
佢唔落後一兩年啲維修費蝕死佢
香港三星個朵唔是流的
唔收你$150 算俾面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞