HKU Taught Master 2023-2024 Entry 叫春區

984 回覆
5 Like 21 Dislike
有冇人試過in完冇offerFT in左成個月都冇聲氣
下 大把人IN完都無OFFER架喎
你打去PROGRAMME OFFICE 問下你個PROG 既FT 出哂OFFER未啦
因為個個PROG D TIMELINE 都唔同
好似話已經通知咗拎咩scholarship
有冇人有消息
EdU ?
我in嗰陣佢話比academic 嗰個scholarship 比我
UGC Fellowship嘅話就可能7/8月先知
第一期學費交3萬6
有冇人知part time master
一年讀5科
係咪即係一個sem 3科 (返3日平日夜晩)
一個sem 2科 (返2日平日夜晚)
想問下malcs fellowship/course scholarship有冇消息
所有 programme fellowship最快都要6月先有results
Thankss
巴打知唔知有關fellowship interview 消息?
Email 寫大約上星期會收到email 有關interview 安排,今日都未有,懷疑已經無機會
啱啱收到,約31/5 interview
恭喜爸打

我仲未有消息繼續等
有無FTDA tg group?
其實你想問啲乜?
想問下nursing 打電話嚟問會唔會考慮個offer 係咪多數會有
有冇pt cpm 人
同問
有冇Ching交左official transcript之後一直冇消息
6月仲未收到offer係咪冇機會
報咗UGC Master
In 完bse master, 無乜野,都係自我介紹同埋講點解想讀呢個programme
咁遲都仲有得in
我4月尾報
岩岩收到social science in gerontology interview, 想問會問啲咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞