媾女真係要整返張迪士尼年卡

5 回覆
12 Like 3 Dislike
尋日我女神ig story 開咗個投票問有冇人即出Disney手持白金卡嘅我緊係即刻禁YES。咁女神都即刻dm問我:「你係咪有年卡㗎?」我答:「白金
Feel到佢少少春心蕩漾㗎啦,即刻約定幾點等。

屌你老尾一去到,女神身邊仲有兩件MK仔,佢哋一齊校服dress code,我就著緊U記格仔恤衫。之後一齊入去食嘢,女神就叫我幫大家畀住先啦,白金卡有折呀嘛,我都無所謂啦,我就叫佢哋轉頭payme啦!好明顯見到,有白金卡嘅男人地位係唔同啲。

食完嘢佢哋話去一去廁所,我就喺出邊等佢哋,順便喺附近間souvenir store 買咗隻linabell打算氹下女神,但等撚咗半個鐘都未見佢哋出嚟,我就dm問女神:「你哋行咗去邊呀?」佢就話:「我有啲唔舒服,佢哋送咗我返去啦。」唉我心諗我咁遠水路入到嚟冇理由食餐飯就走,打算去霸定個靚位睇煙花啦。點知就畀我見到佢哋三個喺城堡前影緊boomerang。

最後煙花都冇心情睇,含住幾滴淚攬住隻linabell返屋企了。
linabell咁可愛,攬住佢好過攬女神啦
仆街新假期攞我啲慘事通街唱
屌你老母求其作個故仔po上黎再話有網民乜乜乜
都冇撚人睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞