點解Yumi 有樣有身材要淪落到喺TVB唱老歌?

265 回覆
399 Like 98 Dislike
算鳩數啦你條賤種viu pr
你隊扒團好快俾呀mo搞到收皮架啦
有啲嘔心
想奶佢對脾
佢家陣先15歲,用youtube要等幾耐先有公司簽佢入行呀
Ivy都合格
windy 113 yumi 0
對比佢啲豬西隊友都ok
起碼認到樣先啦大佬
盲反viu撚
下面嗰張…好似周星馳啲戲女主角
但人哋係靚女刻意扮醜
Yumi同windy真係超正 20歲果時應該靚到cls
粉紅色嗰張,嗰陣個個話佢哋造型娘
拍埋先知,娘極都青春過婦團
氣質、皮膚、笑容、眼神,呃唔到人
香港得tvb先會俾個16歲都唔夠既女跳淫舞,寰亞同黎明都簽過十幾歲既女,不過都唔係行呢個路線
係 之前果個咩廣東歌節目 咪話炎明希揾左 2球 其他普通香港藝人點做到
由細到大已經奶cctvb

鍾柔美是家燕媽媽藝術中心的畢業生,並組成過組合Honey Bees,跟隨薛家燕四出表演,不過後來退團,於10歲時再與六位女童組成A Little Bit Shy;[14][15]曾於NG Music星級歌唱學院跟隨吳天偉老師學習唱歌。[14]除此之外,在未正式參加《聲夢傳奇》之前,鍾柔美便曾以童星身份接拍無線電視的電視劇,當中包括飾演《收規華》女主角梁芯(楊茜堯飾演)的童年版。
直接3P啦,windy條淫娃一定好大食
屌緊yumi個陣實係側邊夾硬分開人地要人屌佢個隻
唔好咁啦 cloud都係家燕媽媽架 小心燒錯隔離
依張相真係影得高質
成個中國都翻唱啲歌
完全無人寫歌
中學生簽大台做trainee邊返學邊學習先屈機,唔駛錢有人教唱歌跳舞演戲仲有上台演出機會邊度搵,所以咁多名校生參加,
離開Tvb會紅爆
竟然係tvb率先改革
對老人台黎講真係諷刺
聲夢1 邊有名校生 聲2 就好似有幾個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞