$24,000呎買青衣納米樓??

159 回覆
238 Like 15 Dislike
大陸?
咁鍾意祖國就返去啦
起600呎 賣24000呎
要差唔多1440萬啵
1000呎 2400萬 邊個買
同樣呎價 納米樓賺多d
佢呢個位置應該會狂俾步兵踢單,然後等返一兩個鐘先有車手送
屌你 對面個樹林多蚊到仆街 行過一次入面 幾十隻蚊追住黎咬
d人唔鍾意舊樓 寧願細一半都要買新樓
咁撚細都可以講到十幾分鐘都幾好野
12-13K 青衣大把兩房地點仲方便過佢
租都貪佢新樓?
係呀
新樓大堂好靚,有會所

,你瞓大堂定會所呀?
算靚啦
不過唔值$24000
佢自己講出黎都口震震
對面長宏夠靚,可以每日打j睇唔起住公屋
其實佢買得起呢度,即係佢至少畀到5球以上啦,如果買一房單位,全港九大把選擇,唔係畀AA呃左,就係畀條女逼佢買新樓啦

又話返工要去九龍站,你估公司無左你唔掂咩
綜合市場資訊,10月迄今主要新盤累積錄約27宗取消交易或撻訂個案,其中宏安地產(1243)青衣薈藍新近錄得一宗撻訂;據成交紀錄冊顯示,單位為2樓B05室,屬實用面積187方呎開放式間隔,原於本月中以550萬元售出、實呎29,412元,但顯示買家已取消交易撻訂,料遭發展商沒收5%訂金涉約28萬元。

撻訂28萬都唔要
29k
餐檯高度有 standard
可能佢計覆式, 24000 變15000 吸
其實佢連泳池都冇, 比公屋包圍, 5百幾萬住港島舊樓點都高級啲吧
港島用500萬買300-400呎都唔係難事,你唔介意係40+既樓就得
香港樓個投資邏輯都變左啦

係成個基本面變

而家買真係祝好運
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞