[多圖超長篇] Invisalign隱適美透明牙箍 真心分享/你問我答

88 回覆
21 Like 32 Dislike
retainer brite幾錢?
D before after相咁廣告文feel
支持
我仲掙扎緊

唔好掙扎啦,快d搵多幾個醫生做consult,然後決定啦😂 過來人身份奉勸早箍早享受啊😭
retainer brite幾錢?

好似$200左右
D before after相咁廣告文feel

呢d相問醫生攞佢一定會肯比返你
就算係廣告,點都似係invisalign既廣告啦下嘛
我講箍牙既資料遠比醫生資料多🙄
hello你有冇落橡筋?見到本身都有d哨但而家收返入去

無落呀,但有成20幾粒attachments
唔明點解負評多過正評
我覺得樓主講得幾好 箍牙呢家野搵啱醫生係最重要
想箍牙嘅人無乜資料根本好難比較 其實都幾撞手神/靠朋友推薦
唔明點解負評多過正評
我覺得樓主講得幾好 箍牙呢家野搵啱醫生係最重要
想箍牙嘅人無乜資料根本好難比較 其實都幾撞手神/靠朋友推薦

多謝絲打支持🙏
幾年前箍完 未箍之前諗法同你差唔多 唔敢露齒笑怕痛傳統唔靚等等 用左隱適美真係後悔無早啲開始 之後都有幾個fd覺得正開始用
幾年前箍完 未箍之前諗法同你差唔多 唔敢露齒笑怕痛傳統唔靚等等 用左隱適美真係後悔無早啲開始 之後都有幾個fd覺得正開始用

早d開始就可以靚多幾年😞

但都夠力? 我有d哨又係冇落橡筋
d attachment 成日甩
長篇分享多圖又話係廣告
咁點先唔係廣告?

醫生我都無開名,仲要得好一小段講佢
其他都係箍牙有關既野好不好

盲撚左?自己個post寫左咩都唔記得?
廣告撚死開啦
長篇分享多圖又話係廣告
咁點先唔係廣告?

廣告撚死開啦

樓主做緊牙科consultant
可以向樓主查詢報價吖嘛
隱適美fb page最新個post見到樓主啦
兩年前開始cool 就cool完
我都覺得啲牙齊左好多 過程唔辛苦
btw我果間震$45000
兩年前開始cool 就cool完
我都覺得啲牙齊左好多 過程唔辛苦
btw我果間成$45000

但都夠力? 我有d哨又係冇落橡筋
d attachment 成日甩

哨個方面要少少時間先改善到
因為係先先係郁d牙整返夠位
之後再箍返靚牙既排列,然後先箍返入d牙
我箍到30打後個d箍到40左右,因為要比位隻側門牙
所以隻門牙要「吞」出少少,個陣d牙仲哨過未箍😂

咁我d attachments又無甩過,可能我除箍除得好
除箍個先兩邊大牙位先用指甲啪出黎
之後再慢慢順住逐少除,唔好扯死一邊成個搵出黎
長篇分享多圖又話係廣告
咁點先唔係廣告?

廣告撚死開啦

我講箍牙既資料遠多於醫生既資料
醫生我無開全名,佢又唔係出名個d,唔一定知我講邊個
再者可能有多過一位醫生都係同英文名、同姓都唔出奇
就正如我是但嗡個Dr Lawrence Li你知唔知我講邊個先?
長篇分享多圖又話係廣告
咁點先唔係廣告?

廣告撚死開啦

樓主做緊牙科consultant
可以向樓主查詢報價吖嘛
隱適美fb page最新個post見到樓主啦

我呢篇野貼左幾個地方
但幾呢句野我無係呢度放出黎
而且呢度都無得pm,我亦無係呢度公開過任何資料
Retainer brite 邊度買啊
有無用
有無用

我個醫生有賣,不過岩岩早前搵佢補貨佢缺貨中,我自己入左貨
絲打可唔可幫手簡單報價同refer
https://t.me/im2tidy
有興趣箍Invisalign既朋友仔留意,今日有$1000coupon派,到時決定箍牙可以即減
有無用

我個醫生有賣,不過岩岩早前搵佢補貨佢缺貨中,我自己入左貨

岩岩得返幾粒就到貨~
入多左幾盒有需要可以留個tg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞