國家隊算唔算證明咗高比勁過占士?

142 回覆
107 Like 20 Dislike
勒邦占士,夏登既射術同iso能力點都算唔上粗疏啦
連登好多占士hater占士4fmvp4mvp歷史地位同帶隊能力點會低過2fmvp1mvp嘅kobe
勒邦占士射術同iso能力粗疏
唔知點解有班youtube 球迷會覺得kobe 同mj 會球球入哂
隊波成績好數據ok會秤先過數據勁成績唔好嘅球員

你平時好似唔係咁計㗎喎隊波第二變第六你都日日吹奏
佢呢種心態害撚死自己同埋個女囉,乜柒都曼巴精神,夾硬起飛
占屎就醒啦,每次一見唔對路就跳船,咪襟玩囉,打到四十幾歲都冇問題,好似今日咁輸波唔緊要,個人數據靚你吹丫
曼巴精神,夾硬起飛
勒邦占士既效率點睇都高過kobe
係歷史排位佢只係輸俾MJ, 同埋kobe 不嬲係NBA都係反派
佢由初出道開始就已經俾人話獨, 自我中心
如果唔係套野都唔會叫redeem team
不過佢令人敬佩係因為佢真係一個純粹既運動員
除左衰咸濕佢真係好努力同自律 無其他球星咁多壞嗜好
不過呢樣野LBJ係呢幾年都做得好好
個個諗住佢可以帶起一隊波
點知佢越想交棒俾隊友分擔就反而弱化班隊友
佢真係1+1+1=1.5既代表人物
佢23 mode係勁 但其他人直接擺廢
結果都係輸

Kobe MJ係無時無刻都 自己打哂之後搵隊友專心補佢地底做dirty work 咁反而仲好
占士隊友想專心dirty work 點知又整個波來要佢地攻埋一份
班隊友責任自我分配一出問題就仲柒撚過專心補底既表現
用一秒時間同我皇做個one-two,剩返一秒俾自己鳩丟,然後入去沖涼等俾全世界占狗屌
係呀,尤其精華片段嗰陣時
Wade先係得分王喎,不論決賽定場均,咁代表Wade>Kobe?
從來唔係隻猩猩fans
但占士無論體格定實力定榮耀都係完壓高比
你班高比fans可唔可以唔好咁肉酸
但如果你話心理質素同對全球既影響力黎講 我就覺得高比更勝一籌
咁無計 邊個叫LBJ 自己唔爭氣 如果果年唔係輸俾馬刺3-peat 到 可能個造神計劃未必去返Kobe 到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞