[FEARNOT] LE SSERAFIM討論區 (11) ANTIFRAGILE活動大發

1001 回覆
11 Like 9 Dislike
NAVER NOW
Yes24
紀錄片《The World Is My Oyster》將在日本電視台NHK特別節目《SONGS+PLUS》獨家播出

將於 11 月3 日THU 播出
https://n.news.naver.com/entertain/article/421/0006417953
個卡薄還好,$200幾來講性價比有啲低
但係出卡包就難講,每包保低成員各一加一張團體卡,明搶錢
已經見到ig啲夾卡團10包10包咁買
采櫻假波
88rising原來係美國時間
我真係唔想每次喺IG換/夾卡嘅人10個有9個都係要櫻采,好似以前IZONE咁
所以今次CB明顯多咗人要允葉採真係好好!
刪咗嘅
換卡係好左好多,但夾卡團櫻采都係好難入到團,因為個個開團既都係自留櫻采
[SPECIAL] LE SSERAFIM 'ANTIFRAGILE' 라춘댄스 reaction l 안티티티 🥨 핌둥이들 점수는요 💯
https://www.youtube.com/watch?v=J0ggs5shYvY
因為追櫻采嗰啲好多已經係忠粉, 只要有新嘢出就會自動課, 其餘3個嘅粉仲需要時間去慢慢培養
我都係一SET SET買
費事搞
換卡買卡交收我覺得好麻煩
Google Translate成日將Feranot譯做皮條客
時間同地點好難夾, 所以我而家多數都係郵寄算
我係ig跟人買咋,當夾運費
同埋而家都好多賣家願意用順豐到付,連交收都唔洗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞