[BLINK] BLACKPINK討論區(132) 韓場圓滿結束 下一站美國

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
真定詐騙?
好老土
https://youtu.be/PwkExyi-l8M

sound check performance
香港有冇?
知唔知11月21號普通member10點定11點賣
同埋member no唔係得9個位咩,
我見鳩假期話11個位,到時如果錯埋呢啲7野
我會打死自己
11個位 不過應該買唔到㗎啦 仲有班early bird

Early Bird 原來要上年join先計 完全冇宣傳過 鬼知有呢舊嘢咩
Weverse已經寫到好清楚
開始懷疑啲人唔識睇英文

計埋個兩個英文字母啊普通11點
鬧完交 和好
預計到register date開始咗之後會有人話收唔到direct link email
分分鐘可能買咗保險都係有機會拎到咋

寧願幫襯黃牛都唔幫襯保險狗
你都知early bird係上年12月出
當時blakcpink 無活動 無cb 無concert
但都有人重關注佢地 肯為左佢地買連會員卡同會員禮都無既earlybird membership
呢個就係點解earlybird >global 既原因
你埋怨呢d之前有無諗過點解同樣無宣傳但有人會買到earlybird
係真blink 有follow 開yg 啲page 就知有
我幾個同事都立即join左blink membership

佢地都知公售九死一生
有early bird自己唔買到有con先狗衝買普通membership
明明追星一早買定membership係基本野
真blink 係唔會唔知的
你呢d 臨時打卡黨就算吧啦
都叫做有個early bird special gift
講得好!
Membership kit 都仲未出貨呀
個earlybird membership 都到期啦
19 年已經有睇BP concert 邊忽臨時打卡黨
就算係fan都未必會成日望住YG個IG架
屌佢啦yg,我後幫人申請個general kit仲早到過我個premium
真fan真係會成日望住YG個IG架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞