MIRROR 12家宇宙最邪惡大反派樂壇黑社會白卡毒唯黑粉圍爐區(玻璃心kam撚慎入)(495)願傷者平安

1001 回覆
23 Like 10 Dislike
手動負皮
雖然boomb你話工作行先但都話過好想娶老婆祝你快啲搵到老婆娶,感情事業開開心心
生日快樂呀爆b哥
爆哥生日快樂
希望你永遠都保持一顆赤子之心
繼續做你中意同堅持既事
Boomb生日平安
步入三字頭會迎嚟好多改變咁 好似要更沉穩要更成熟
但願呢種期望唔好成為你嘅負擔/壓力
祝善良正直嘅你 一定會實現到生日願望
boomb牛一平安 踏入三十歲或以上群組
祝你變得成熟嘅同時保持一顆赤子之心
照顧他人嘅同時要善待自己
願率真嘅你能被世界溫柔以待
Boomb生日平安

今日睇到你、印b 既post 同李牧師既代禱信
我覺得呢一刻最重要係大家都可以得到內心既平靜先會有力去繼續面對前面既路同搵返快樂
所以我想借用你既生日願望希望所有受影響既人包括而不限於鏡、鏡粉、所有dancers及身邊既人都可以得到內心既平靜而傷痛會漸漸癒合,懂得與此傷疤共處,亦希望生理上所有既傷痛都盡量減少同康復

Boomb,我對你同鏡演藝事業路上既將來仍然有信心,我地會耐心陪伴同等待你同你地Ready時再出黎繼續發光發亮既一刻

最後希望正苦既報告快啲出
可以答到我地呢幾個月既疑問
俾到個真相出黎

我心目中嘅俊男之最江爆生
祝你有個平安喜樂嘅生日
前路不易走 日子不易過
但鏡嘅隊友 鏡粉 真正嘅朋友 屋企人同貓貓們
一直都會喺你身邊
請相信自己 相信佢哋 相信世界

[size=6]AK FC 咁撚cheap 唔join

又話生日唔慶祝, 又不停做生意[size=6]

神話米有 live show
一定艷壓全場
fail咗

志浩!!!

江𤒹生生日快樂
祝你今年嘅生日願望可以成真
你話三十而立係對你嚟講一個重要嘅關口
希望未來嘅你應付種種唔同挑戰嘅時候
可以繼續成熟穩重去處理
同時一直保持住你顆赤誠之心去面對世界
‘’我抬頭去生存 迎著急風不撤退
這種信相很好 完全是 究極勇敢無懼‘’
有信心你可以實踐到信之卷依兩句歌詞
家人、隊友、貓貓同鏡粉愛你

好感動,冇諗過會開得成打天下2!
boomb 生日平安
廿九加一希望繼續開開心心
做最真嘅你
音樂戲劇更長一層樓
假體遠離但肌肉長存

https://www.instagram.com/p/CjvYTqCvqwv/?igshid=ZjA0NjI3M2I=
爆b哥祝你生日平安 亦希望你嘅願望成真
今日見到打天下2 祝你拍劇順利
知你愛護你嘅兄弟 隊友 家人 生粉
做人又有義氣 希望好人有好報
傻人有傻福 有人埋你單

開工順利呀爆B哥
你班人成日借啲意bin boomb無人理單
義氣仔爆爆 生日平安快樂
三字頭 唔好再咁豬兜
繼續保持你嘅笑容
保持信念 做好自己崗位
祝願你生日願望盡快實現
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞