hi 淡友(1842)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
星期日開始 16-22
紫巴 你間cfd係咩名 想要個細成本平台test美期
Nq玩完?
夠皮?
nq行曬vxn預期 再落係會爆2SD 即是超大家預期 即是有bad news出現
The Cboe Volatility Index, or VIX, is a real-time market index representing the market's expectations for volatility over the coming 30 days.
不過我個計法係用尋日收市vxn計今日Range
統計
黎料
hi 淡友(1842)
https://lih.kg/bshdsjV
你睇多次
呢家係跳左去右下個格
大料定細料...熔唔熔斷
但我覺得啱啱已經見咗今晚DL
我都答你唔到 NQ/YM我研究時間少好多
不過據觀察 通常會~3SD
即是10674都未收隊
10584 i think 今晚
我都有個10530既數,但係好少會去到嗰個位
統計黎 無乜特別 暫時仲係正常
上邊同下邊嘅分別係咩??
提你> expected H or < expected L條數點轉
如果係H 由 -1 to 1 or L from 1 to -1
條數會轉
但應該long得
我自己睇圖覺得好靚
睇星期一二會升
之後sit out 20大同俄狗應該有野玩
美股遲下有時間有Idea應該會圍繞drop below / rise above寫下condition 觀察多排先 so far覺得ok
講起又講 今日全日range 10605都係範圍內 近排睇太session就算
11472.5 11388.5 11322.5 11261.5 11066.5 10871.5 10808.5 10713.5 10605.5
同埋今個weekend應該會炒起俄狗投降
老美次次出得10一定見紅先收手
所以我估weekend有野發生 somethin bad I dont know
用吓個腦都諗到俄羅斯唔會投降
投降即係等於普京自殺

佢同白俄羅斯而家又軍事演習,小心重演二月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞