甄子丹新戲仆直蝕入肉 轉型演技派觀眾唔賣帳

199 回覆
297 Like 48 Dislike
幾吸引
之前奶共無啦啦屌7鬼佬
人地心入面一定好憎呢d屎忽仔啦
大師兄呢啲小品反而幾好睇
佢之前試過愛情戲啦,又係仆直,武打演員唔賣武打我洗撚睇你咩
搵紅企注資,Trailer 拍幾分鐘打下壞人老點觀眾入場,故事講佢哋去美國滑雪,點知美國人管理得唔好搞到佢哋我喺雪山上面蕩失路。美國警察同FBI做唔到嘢,淨係講救唔甄人,非常無能
最緊要加番幾段係打美國大隻街頭古惑仔,美國肥佬警察唔做嘢,中國外交部同解放軍與美方交涉勃然大怒!

整句金句對白:「你不救!我們來救」,之後拍枱頭也不回向後走,然後超高科技又雷射拯救機,有紅外線直升機bilibala 威風凜凜。然後成套都文戲就可以

網上評論話中伏就bam,搵啲5毛控制言論

改個名 「搜救風雲 - 終極一戰」 加番d愛國原素,中國解放軍派直升機拯救隊,一開始比洋鬼子侮辱最後反cup

咁咪大收囉,請我做顧問幫佢搞掂晒啦
淨係識打交

玩乜鳩演技呀

唔用腦咁繼續打打打咪算囉

宇宙最強那來的自信照吓自己個樣先啦
我要搞十個
替身之麻
成龍都係咁啦
D+有?
做阿俊咪做得幾好
點會冇上我係好似九龍灣定唔記得邊間戲院睇既
人地覺得人民幣真香
on99屌7全村外國人,係人都買佢怕

仲要唔醒水
大陸出名睇戲唔洗錢
一上網最新既戲有齊
喱條友面癱,有乜演技?
btw真人好西,仲要奶共
黎緊有部hollywood巨作有呢條撚屌份
唔係嗰個演員對的鏡頭耐,就等如會變得有演技嘅

甄子丹除咗打交之外,從來佢條頸以上做唔到一啲可以感動到觀眾嘅演出觀眾嘅演出。

有啲人就係冇演戲天份,面部表情生硬,不如去深造下演技先啦,咁有錢
trailer 一半時間打熊熊
入到場求其閃打幾下
搵枝散彈KO佢交貨咪算
又話拍sleeping dog
遲d 有John wick ?
Cctoy又要幫手告急
有錢就可以學到 就唔會咁多演2代咁差
其實佢做葉問(唔計武打)都算有啲演技

但係你話轉型去演技派
就真係唔好搞咁多嘢啦
佢演技確係廢無論咩場口都係同一個表情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞