[I/A]eFootball 2023(460) 諗唔到標題!

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
送咁多東南亞狗做乜鳩
係都送大和民族啦
Cristiano Ronaldo will be BANISHED from first-team squad after refusing to come on against Tottenham Hotspur. Club statement confirms he won't be part of Chelsea squad and it's undertsood he won't train with seniors either. Erik ten Hag's call.

針對「hea做」公務員 梁子穎促設措施清除瘀血 將紀律部隊的模式套用在公務員隊伍身上
https://lih.kg/3186272

管浩鳴:陳同佳平日上網、打機、看電視打發時間 有三餐提供未有接種疫苗 過得非常煎熬
https://lih.kg/3186619

傷害ok嗎
你做乜咁迷佢
要啦 曼聯技術性擊敗熱刺
全隊都慶祝緊 士氣咁好 咁樣走埸

傳奇落得咁既下埸係有d慘 一月快手轉去美職啦 Bale踢得不知幾開心
我忘記左佢
你咪陳同住
點睇熱刺踢得咁差 打親big6都有恐懼症咁
冇咩感覺
以前壓哂上去咪又係比人偷到雞
卡雲尼:唔好咁啦

佢先後俾伊巴 尼馬 C朗 迫走佢係球隊既第一射手地位
La galaxy 2022 attack

Son ronaldo messi
沒 我經過左e間野 大電視播緊利物浦擊敗熱刺奪歐聯冠軍既片段
草主草神吧老鐵
柯萊太煩
yes
竟然入去幫襯猁狗
無幫襯
樓豬隱性利
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞