[I/A]Puzzle and Dragons(734)零

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
今朝差少少要撳廣告回體
執笠
沒有轉珠的日子
未研究,有冇link
沒有蛋抽的日子
早晨呀咁多位BB
黃龍解武裝,邊儲得返
https://www.cdjapan.co.jp/product/UICE-1213
呢個網唔知得唔得呢 好似唔洗搵代運
之前amazon一日就話冇晒
木貓而家任換喎
有會然已經因為無珠轉開始精神錯亂
我要抽蛋!
坦言「第一次同佢做發現佢得芝士腸咁細」,直指男朋友身高1.8米,而且滿身肌肉,想不到一脫下褲子下體尺寸竟然是「芝士腸」般細小,甚至在做愛過程中不斷詢問女方「我大唔大?」,港女為了不想他失望,只好回答「好大呀!」,但事實上她內心非常失望,表示牛奶雪條都比他男朋友下體粗壯。完成床上運動後,港女感到極其傷心,覺得自己浪費了兩個月勾搭他,甚至「失望到有啲想直接分手」,更奉勸大家「有啲嘢唔可以睇表面」。
OK 即訂!
網友揶揄:大隻唔代表XX大 貼文一出,即有多位網民留言,有人說到身型大隻唔代表有力,而身高和下體長短沒有實際關係,也有人建議樓主下次想結識新男朋友的時候,應該先暗地裏觀察對方下體尺寸,總好過「拆開禮物」後才發覺不適合自己。 如果性生活方面真的不合適,雙方關係也會變得不愉快,所以不少網友都建議「分手啦」、「性事唔夾真係要分手」,不過平心而論,男方下體尺寸大小確實重要,但技巧及氣氛也能令性事昇華,希望大隻男知道自己的「短處」,好好訓練技巧,扭轉港女的心意啦!
咦 4000羊唔洗稅嘅

https://gnn.gamer.com.tw/detail.php?sn=238824
專輯情報
『PUZZLE & DRAGONS 10TH ANNIVERSARY FESTIVAL』
2022/11/23 Release
2CD:定價 4,400 日幣(本体 4,000 日幣,稅率 10%)
產品編號:UICE-1213/4
乜撚嘢泥
消費稅好似個人喺日本買先要俾
上面咪有巴哈lin介紹
呢首係咪 登登登 登登登登登 登登
都係為左龍樂個首交響樂版而買
我再諗諗
點解成日有啲9post 邊度黎嘅
可能reset抽到水魔女呢
 環球音樂宣布,智慧型手機遊戲《龍族拼圖(パズル&ドラゴンズ)》音樂精選輯『PUZZLE & DRAGONS 10TH ANNIVERSARY FESTIVAL』將於 2022 年 11 月 23 日發售,定價 4,400 日幣(含稅)。

官方表示,『PUZZLE & DRAGONS 10TH ANNIVERSARY FESTIVAL』預計收錄多首《龍族拼圖》中使用的音樂,皆是由在遊戲音樂界遠近馳名的伊藤賢治及中島享生經手打造的原創樂曲。該專輯共收錄 65 首樂曲,其中還包含由伊藤賢治製作但最後並未採用的珍藏樂曲「Departure Ver.0」。

專輯封面特別使用專門為該專輯繪製的插圖,讓去年人氣投票中獲得第 1 名的伊德雅兒、索尼婭、蘿邪、瓦萊里婭、美瑠等人氣角色,以女子樂團 Cosplay 的裝扮登場。

該專輯將透過 CD 及下載、串流平台販售。CD 為兩片一組,使用特殊包裝,專輯中的小冊子將收錄特別繪製的插圖,伊藤賢治、中島享生、山本製作人的三方對談,以及以音樂為中心回顧遊戲過去 10 年經歷的內容。

專輯情報
『PUZZLE & DRAGONS 10TH ANNIVERSARY FESTIVAL』
2022/11/23 Release
2CD:定價 4,400 日幣(本体 4,000 日幣,稅率 10%)
產品編號:UICE-1213/4
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞