大家點睇Hobbydigi呢個網站?

24 回覆
0 Like 6 Dislike
利申 好耐未試過上網買野
呢排睇啱好多figure想買
大家覺得呢個網站好唔好?
買過Lego 幾好既,不過有d款會貴過出邊買,但包送貨算係咁,唔怕煩建議Facebook/旋拍買會平d
的確啲價錢係比出面貴左少少
送貨慢到傻,三催四請,幾個email催嚟催去,訂左2張單,2張都夠佢個免運費額,佢就到貨唔寄,想一直hold到2張單都到貨先一次過寄,dllm,中左伏幾次,唔會再幫襱
買過幾次,都係去長沙灣自取
冇乜問題
又貴又慢
你等得ge話就可以
我訂d模型車佢有貨就會搵速遞寄過黎我屋企,但有時同一款貨人地街舖派曬貨佢都話未到貨不過等下就得
長沙灣自取,自取佢有現貨係快嘅。
不過自己格價,有啲平有啲貴。
未去到全部貴,閒時見平過出面幾蚊都有
人多排隊攞貨就慘d
除左寄貨慢
冇咩特別
屌佢老尾 買左兩個lego display box
星期二返到黎一個爛左 一個背景夠膽死上下倒轉
同CS講退款 佢就同我講換parts 要等4-5個星期
CS覆野慢到死 今日終於confirm退款
屌佢老尾 叫我七日內去荔枝角退貨 再安排退款
佢老尾荔枝角門市淨係開二四六 即係得返聽日
真啊
我有一張單有現貨同訂貨
等咗幾日都未出現貨俾我
依家諗住直接上去自取算
真, 送貨真係慢到仆街
貨又唔係平, 有D仲貴過人
試過駿河屋ok
唔屌唔出貨
條女極醜
送貨慢
Elvi?
門口個女職員好唔掂, d 貨拎一揸出黎以為一大堆人自己埋去攞
買開Funko pop,不過近半年至一年啲新嘢出得好慢….
但佢真係比出面平(Funko pop)。
近排買左幾套扭蛋,一啲到咗一啲未到,唔知佢啲合拼單好模糊,又話$600先寄但又話$400免運。
依家一律買佢啲貨都係自取,上去自取都算快,好過寄來寄去又要催CS又隔兩日先覆。
12號買咗2款扭蛋,明明都有現貨,但都今日先話寄出,但SF app一直都未track到,都唔知係咪真係有寄到。想問大家係咪最後都有收到貨?
同一情況
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞