Mo父:兒子視線首次能遠望窗外景色

158 回覆
68 Like 28 Dislike
mirror 殺佢哋全家咁
一塊鏡就得喇!

不過可能佢唔想見到Mirror ,因睇見就諗起班又話要冷靜但又要攪慶生嘅撚樣,仲會諗到班仆街當冇事發生過咁只顧住鋪路等復出,再照到瞓係床嘅自己
講撚夠佢未
意外既野關Mirror撚事咩

Mirror係時候復工,再開演唱會
觸動地回應

講到野了
眼睛想旅行?
也許下次會說 他能看到離天國近豫了

咁咪睇到窗外景色
女上iSOK
地獄。
鏡反射落街?
叫老豆收爹先 淨係識口upup神既考驗云云
明明你可以企出黎告Viutv 係度縮,知唔知一縮會害到幾多人,助長左幾多氣焰出黎?一句講晒,佢冇盡到佢既Best Endeavours去代表佢個仔去攞番公道番黎。

Viutv係意外之後既海選合約都特登加啲痴線免責條款落去

“在法律允許的最大程度下,製作單位及廣播公司不會對參加者參加海選、試鏡、該電視劇拍攝、宣傳及/或其他相關活動或該電視劇播放期間,或因亮相該電視劇及與有關該電視劇導致的任何直接或間接所造成的傷害、損失、損害、個人財物損失、費用、意外、延誤或不便承擔任何責任,即使是因製作單位及/或廣播公司的疏忽或不當行為造成的。

對比起當年築起人鏈唱Sing Hallelujah To the Lord既信徒,佢既信仰完全站唔住腳
楷哥捐1千萬俾佢用好啲嘅設備又唔要

寧願去燈廂打卡做勢, 屌鳩VIUTV隻字不提
又打稻草人?

無人唔想佢好返,其實大家係笑緊啲人唔肯接受現實,唔係笑緊阿mo

咁佢依家望唔望到Anson Lo去咗旅行?
佢老豆真係好positive
去到已經病態
嘩樓上話送鏡反射窗景啦,裝天花電視啦,望天窗啦

實係鼓勵緊mo 啦
用番你標準
好多支那人意外死都唔應該笑啦 ,你可以話佢係支那人就係原罪 ,咁我一樣可以講幫中聯辦國務院打工就抵撚死

利伸:
我認同唔應該笑mo
遲吓可以睇復辦嘅Mirror演唱會
即係罪名係幫viutv打工

我年年都要交稅比政府,你可以笑我了
其實大部份都唔係笑緊啊Mo
係笑緊佢老豆d語言偽術
仲有viu 死忠
盲撚咗?
碌返上去睇啦
成個post係笑Mo
懷念爺爺
你班手足幾時放返出黎睇呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞