Elon Musk建議:台灣成為「特別行政區」 可做得比香港寬容

318 回覆
63 Like 1418 Dislike
teslun好似撐共和
所以我話睇得熱狗白兵多都係痴撚線
咁都可以spin
你就on9 人地不嬲撐共

唔怪得馬斯克咁鐘意中國間廠, 屌兩野就復工
https://lih.kg/3011252
諗番起都覺得核突
有班人果頭叫完契爸,轉頭就坐撚哂艇
中共咁優待,條撚樣本身又係仆街黎,我就諗唔到佢有乜原因會唔撐共
連登班屈毛狗見到白人講嘢就乖乖唔出蝔
Twitter 資金隨時大陸黎,應該會無晒言論自由
開頭佢都話收購twitter為言論自由㗎
first time ?
而家咪個個都知佢套野有幾勁囉
前果排先有人問中共入侵會唔會幫台灣開starlink, 我睇佢唔開俾中共就已經偷笑
你真係留意得佢唔夠
佢咪專心做緊生意囉
知唔知支那有幾多廠同生意
全世界有幾多地方可以好似支那咁優待佢?
仲要政治穩定 奴僕人工

有人話世界首富言論係五毛咩,見高拜見低踩係兩登賊常用網路欺凌手法,用支那製iphone出post反支那,揸上海製tesla反友那
好多人以為佢救世主咁 有睇開股票野就知佢有幾仆街
屌 連登叫人elon baba
佢份人都幾真心膠下
人哋為錢出賣靈魂嘅唔會好似佢咁聲大大
佢係真係自信自己係國際政治專家嚟
納粹德國車廠一樣支那製電池,面對現實喇小朋友
不嬲外資都係擁護當刻嘅政權㗎啦
就係貪佢仆街,自己先易搵錢
歐美唔做得嘅事喺支那任做
爽到爆
兒登仔智障
然後全世界都知道人類史上最大嘅大話係咩
佢意思係香港唔寬容?
我知支那冇本事整先進chip啊,美帝出手指一㩒共軍背景嘅huawei咪已經
跌落電話廠10名以後囉。但data一樣放支那,重點係冇人肯踩條世界首富,屈毛就大把。我一講公道說話即刻被block同負皮,香港首富真係易做,吸咗咁多人血,仲個個當神咁拜,共匪都唔敢真屌佢,蔣幫臺灣首富都係,佢喺支那組裝iphone咪一樣個個餓狗搶屎咁炒iphone
搬廠冇用喎,粒電一樣係支那製,lg電池支那廠搬走實際D
佢講言論自由真係得啖笑
人哋個個叫人唔好入新疆佢就衝入去開廠
鳩噏兩句扮貼地就氹到班人爸爸爸爸咁叫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞