美國航空撤出香港

234 回覆
1112 Like 23 Dislike
我作為香港人 完全支持,反正佢地成日話唔洗外國 好!做到底
UA重開喎
Throughout the pandemic, Cathay Pacific Airways Ltd. has been the only airline with non-stop flights between Hong Kong and the US. Once United resumes flights, it will be the sole US carrier flying to Hong Kong after American Airlines Group Inc. permanently suspended its routes from Dallas and Los Angeles.
去到第7頁了, 呢個fake news post咁勁
UA都重開得, 你估其他航空會慢咩
成堆唔出fake news唔開心?
JFK好似係AA既HUB黎 佢唔飛西岸咋
幾百億?諗下好啦
而家起碼千幾億黎起 埋單分分鐘過2000億
希望維珍, AA, 同埋啲郵輪公司永遠都唔好再嚟香港
展現下XG嘅實力
但三跑仲收緊出境三跑建設稅
咪撚理啲文盲啦
好似話暫停至23年1月重開
1月開係狗也不屌既聯合航空
三跑
變左灰嘅T2
仲有乜尻航天城
有航權先得架
AA 得LA同Dallas先有機飛香港
JFK係同因航code share
常人
終於都趕走美帝嗽....正...
個slot係美帝嗰邊
邊會咁易俾大灣區航空
我地有祖國就胎
乜撚野飛外國呢d 無需要
你老母就文盲
AA斗自己國內航線都cut, 係唔係撤出美國
有航空公司恢復美國-香港航線, 講到其他未恢復既永遠唔恢復
on9仔串人前有邏輯OK?
明明UA恢復講到AA永久停飛
入AA個官網都冇講明唔再飛香港
港龍航空就真係永久撤出香港啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞