有冇人識呢個秀茂坪癲佬/婆

241 回覆
457 Like 14 Dislike
有著數就平權
有事就扮弱者要人幫
你現實咪要又係走人
點解要救?
唔可以跑 一跑就會被追被恰

一定要扮冷靜,叫佢hold on,問佢咩事bro,要chill傾計,態度好就比$1算,幫唔到都無計,就話i got no change now my man,9 成見你咁好禮貌都唔會無啦啦搞鳩你,除非撞到個種係吸毒嘅精神病癲佬,發脾氣上嚟就隨時準備打(無辦法),但其實一般個d吸毒吸到勁瘦嘅都係廢,佢地根本唔識打+無力+睇唔清楚,但撞著一個大隻高嘅後生黑鬼 唔夠打都無辦法,只可話報咗警,叫佢睇下後面,有電單車/黑suv就鳩指話佢地嚟咗,佢地都會驚到仆街快過你跑走

Ps 7年California jj
問返佢拎五蚊,見一次問一次,佢驚過你
果個男扮女黎,
聽過佢講野,
旺角周圍做問卷問人留電話果啲差唔多係咁
Sor真係唔會點解要走香港個d咋喎Ching, 咪玩啦 California日日見……
睇黎好快東張西望會訪問佢

我會癲過佢
開源道小甜甜
無話一定要救嘅,始終不嬲香港大班自私撚人,但唔好咁柒係隔離跑走先
唔關我事咪走囉
君子不立危牆下
巴打好勇係咪好大隻
之前成日去美國真係遇到好多
響LA日光日白行兩個block都有力架homeless話有無change好彩無見過真係aggressive
我都係廢j扮冷靜內心好撚驚
Depends la, 但呢單有幾危?

特徵:大媽、矮、傻閪無威脅性外貌、睡衣、問$20危喎ching
堅定流?阿婆樣,未試過直視望
響呢啲地方長大係咪就唔驚白卡
有練少少boxing同泰拳不過唔是好大隻,但建議練大隻d就唔洗煩咁多野

我只係覺得asian男人在外遇到不公應該要敢打+alpha d,係自己地頭就更加唔洗驚,香港個d 9成9變態佬都係垃圾嚟,樓上有d人仲講到跑走/啱救好似先係啱咁,一聽到都覺得觀念錯撚哂
因為真係好多係秀茂坪商場地下咆哮 係老博拎膠刀斬人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞