櫻花墨香(墨香私服)非打手

31 回覆
2 Like 31 Dislike
首先非打手 隻墨香10/1岩開服
蘭州好撚多人 (建議按o鍵 勾 隱藏寵物再按影像按曬哥堆隱藏)
呢個墨香有新技 但無打範圍既新技(未來唔知開唔開放)
一部電腦只可雙開(試過用沙盒多開馬上比檢測到斷線)亦無見到有改檔
同埋一定要玩法 打怪痛到on9(我on9玩暗裝要好勁先同法打差唔多傷 已經同gm 反映左佢話研究下
係蘭州掛一晚泡點 夠買牛甲一套
建議玩火法(買不知火舞 火球之術)
去南河或火洞1打錢 好多人用元寶收遊戲幣 1億:1000元寶
有咁上下收粒萬年雷庭石去組合最強88武 然後去打副本強化自己裝備(萬雷可以打牛或打巨0開箱拎到)
記得一定祝福自己套牛甲同武器先好組合!!!
係遊戲入面我ID:小熊來了
我自己無開幫派 隨便入左個
多人就開個幫一齊玩
下面係佢官方介紹 有DC
建議去哥邊睇佢介紹詳細d

★★★★★櫻花墨香、10月1日週六晚6點正式開服!
★★★★★

★★★★★ 0CD金蛋服,傷害微變態,長期運營 ★★★★★
★★★★★★★★ 煥然一新全新版本★★★★★★★★

【櫻花墨香】獨家推出全新LV.88武器
【櫻花墨香】全新百寶武器、全新百寶套裝、全新百寶面具
【櫻花墨香】0CD金蛋,傷害微變態,讓你感覺到刺激無比
【櫻花墨香】一個價格,即送出6把(永久)百寶武器
【櫻花墨香】精心策劃遊戲多種全新玩法,體驗一個不同的墨香
【櫻花墨香】每週每日推出重磅活動,管理層陪你度過歡樂時光
【櫻花墨香】內掛系統、防掛系統、在線商城、重連系統,業內頂呱呱
【櫻花墨香】只推出舊天空墨香單體技能、如:千里不流行、天地同壽
【櫻花墨香】還有更多玩法等你探索,玩法多樣但不複雜,進入DISCORD群了解更多!

《櫻花墨香》支持港、台、新、馬,全球華人一起玩的墨香
《櫻花墨香》官方網站:https://www.sakuramso.com
《櫻花墨香》官方臉書:https://www.facebook.com/sakuramso
《櫻花墨香》官方微信:sakuramso
《櫻花墨香》DISCORD群:https://discord.gg/4zBJaHz5jr
訓教 繼續掛火洞打錢
有無巴打一齊玩
咁都有負皮

一個月一個墨香私服
咁好搵等我都開返個叫月經香先
第一次開墨香post 充錢都唔係我賺 搵戰友姐
其實我都唔care你係咪打手有冇賺定點
純粹想講 呢啲私服太多 幾個月貨仔又開新ser 黎黎去去都係同一班人開
server 設定大同小異,賺完一波又再開過個
玩家又係圍內親友團多 過一排就好容易一團獨大

本身隻game又多外掛
半年已經好勁 呢隻服升得快 但好多野都要自己去刷材料升裝 所以應該無咁快收皮 玩得都係去打架 同堆佢防掛好西利
都係哥句岩玩咪玩囉 呢兩三個月玩左好多墨香但最後揀左呢隻課左小小
推一下
掛機打遊戲幣 一晚十億換到15000元寶
好懷念岩岩出墨香個陣
啲BGM 中原武俠風 練真技 打怪出寶
對於一個岩岩玩online game嘅中學雞黎講真係好過癮 體驗感好高
而家玩私服都無個種feel了
我玩哥時係雲起代理 哥彈玩刀 升到29超難上30
見佢祝福石之類 幾個材料包 樣樣都要課
我自己都無買 可以刷返來D材料
雙開掛機1日都買到12個祝福石了
掛機刷錢1日有10億左右 換到15000元寶
1個月勤力小小 都差唔多頂裝
官服狗都唔玩啦又肝 又要重課
有無戰友 帶你升加教你刷野
新手岩岩玩 想問D戰技係邊買
新手岩岩玩
想問下點樣刪game
你自己S屬想比親友/外掛屠咪自己收埋玩囉
過去5年連登開親po都係個班人
隔幾個月 改個名又開多個新服cap水
然後利申 非打手 想分享喜悅
我都明既 比班人搞壞曬所以一開POST就一定會比人話親友團之類
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞