黃金電腦商場黑店 GHL 21G

244 回覆
68 Like 243 Dislike
雖然樓主好柒,但欣賞你
所以樓主做得啱 佢唔止自己下次可以避開呢啲陷阱 佢講出嚟仲係幫緊其他人避開
多謝樓主的分享
報海關
年中大把人都係類似case
頭幾次或者會同情樓主
求其google 打幾隻都格到價 黃金黑店又搵到有人中過招
今時今日去黃金仲俾人劏真係抵撚死
吊你,唔買64GB 卡以上仲會鎖機。。你識唔識架
個級數已經同去巴黎聖堂俾人穿幸運手帶一樣
講緊事實

唔做功課就打大boss落黃金買
連登->支登
呢間出名黑店,之前喺佢嗰度買switch,見佢個價特別平諗住買,點知佢喺櫃桶底抽咗部冇行貨標籤又冇包裝嘅機出嚟,之後仲要串串貢話我嘥佢時間
誤導或講錯,恐嚇係好嚴重
講錯? 你係本人定舖頭老闆?_?

其他黑店同客講插卡先夠位裝game呢啲叫誤導都算
直頭同樓主講唔買卡會被封 靠嚇樓主嚟達成佢賣張卡嘅目的唔係恐嚇係咩
所有乜撚野跟機套餐都係食骨騙局
btw有間鋪買好多game都係298
平過其他鋪,都唔撚知係咪二手game扮新
我64GB買左$480
on9
買賣唔識格價行多幾間真係交智商費
樓主貴更?定岩岩坐完30碌出返黎?
咁搞笑 買張 512GB 都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞