其實YOASOBI都幾靚女,又識作歌,如果可以拍埋AV仲正!

90 回覆
23 Like 451 Dislike
啲人好片面淨係睇唱嗰個 其實無咗佢 只會一齊玩完
人哋有材華都要你哋擔心
好似話Ayase揀過好多女歌手 最終揀啱Ikura做主音先成就咗佢 所以無Ayase呢個伯樂揀中佢 佢唔會紅
邊忽靚
化恆妝都只係普通女仔一個
未破處你信唔信?
樓主出晒名成人台白卡仔
巴打唔使咁認真覆佢
EO2
返去J本鄉愛啦傻閪
係人果方面我都好想知係連登有邊個唔係垃圾

btw yoasobi 好正,人地連大型花火大會都用佢d歌,已經係日本人人都識既組合,我睇緊煙花都勁感動
要pin呢個啦 睇完答左成個po
傻嘅 梗係叫六號啦
月底有見面會
好期待
香港????定日本
瀧野由美仔一到成人台,所有打J 的人便都看着他笑,有的叫道,「由美仔,你又要吹奏二階堂了!」他不回答,對櫃裏說,「要兩部二階堂,看一套本鄉愛。」便排出九件矽膠大波。他們又故意的高聲嚷道,「你一定又偷了人家的東西了!」由美仔睜大眼睛說,「你怎麼這樣憑空汚人清白……」「什麼清白?我前天親眼見你偷了二樓的的寫真,吊着J。」由美仔便漲紅了臉,額上的青筋條條綻出,爭辯道,「竊寫真不能算偷……竊寫真!……白卡仔的事,能算偷麼?」接連便是難懂的話,什麼「河北弱智」,什麼「假波」之類,引得衆人都鬨笑起來:店內外充滿了快活的空氣。
佢哋ig follower 差距大到
聽過令一個版本
話係YOASOBI其中一個策劃人係Ikura之前個團聽過佢唱歌,對Ikura印象深刻,所以推介佢
流著一身爽快全然綻放盡忘掉枯燥
Ayase 作曲作埋詞
鬼材分分鐘勁過周董

幾田係好彩先唱到佢啲歌
但live 幾場都爛聲
Ayase初初作啲歌唔係人唱
係初音唱
好多都係咁啦
Billie Eilish啲歌都係佢呀哥一手包辦
佢本人淨係出聲
不過內行知道勁既係佢呀哥only
吖~~~~~~~~~~
女人有特權咪就係因為呢d毒撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞