好愛女朋友 但同左第二條女搞左

39 回覆
21 Like 294 Dislike
我同女朋友已經去到談婚論嫁晚階段
佢樣樣都好 顧家 隨和 專一 樣正常
唯獨sex果方面爭啲 次次都比唔到滿足感我
話說係ig識左條女 樣靚身材正 怕羞得黎又淫
條女無主動勾引我 反而係我忍唔住搵佢傾計
間唔中講下咸濕野引下佢 點知又比我引到
精蟲上腦下就係咁就同佢扑左野 仲無套中出左(佢食藥)
件事過左幾日 我仲係好內疚
好對唔住女朋友 但同時間又覺得條女好撚正好想再約
真係好唔開心 女朋友真係好好 唯獨我都有性需要
大家點睇
唔好害人 分手啦
無圖一律當9up
好心你就唔好係度分享

實一大班人衝出黎叫你唔好害人

但事實上送到埋嘴邊,十個男人九個都會屌
咪扮野啦,你覺得有問題就會停止自己咁樣做

你都係想人支持你繼續女友還女友,SP還SP
又係呢D賓周先決扮情聖,收皮啦屌你老母。
輸到痴左線?
善用起底功能
一堆高質po sorry
無問題,雙線發展
送到埋嘴邊同自己主動揾 兩樣野黎

我同女朋友已經去到談婚論嫁晚階段
佢樣樣都好 顧家 隨和 專一 樣正常
唯獨sex果方面爭啲 次次都比唔到滿足感我
話說係ig識左條女 樣靚身材正 怕羞得黎又淫
條女無主動勾引我 反而係我忍唔住搵佢傾計
間唔中講下咸濕野引下佢 點知又比我引到
精蟲上腦下就係咁就同佢扑左野 仲無套中出左(佢食藥)
件事過左幾日 我仲係好內疚
好對唔住女朋友 但同時間又覺得條女好撚正好想再約
真係好唔開心 女朋友真係好好 唯獨我都有性需要
大家點睇

幫你轉返字的顏色先
柒咗, sorry
試左3p先,機會難得
我條女專一到傻 一定接唔到
點解要俾一夫一妻制綁住, 印度南亞佬就唔會有呢啲枷鎖
呢d嘢你做過一次就會再做落去。分手啦,放過你女朋友
放生你女朋友 你咪換位思考下如果呢啲情況發生喺你女朋友身上你會點諗?其實你最愛係你自己 你根本就唔愛佢 自私撚
正宗連登仔邊會有女送到嘴邊
條仆街自己上ig搵女
Follow左好耐 一直覺得好撚正 但無咩機會認識
最近先知原來某fd都識條女 咁就借啲依搵佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞