airasia係咪最伏嘅航空公司

43 回覆
14 Like 6 Dislike
搵唔到機即係點?
即係我訂個班機嘅機票已經搵唔返 好似冇出過呢條航線咁

好似係KL轉?
疫情前 坐過airaisa 兩次
香港直飛清邁 早機去好爽

而家去清邁好似只能在曼谷轉機

可以係KL 留 2日 食下野
再飛澳洲 冇咁辛苦
你有無同佢講過搵小額錢債
我有8千幾
2千幾退返現金
有五千幾退credit acc
有八百係本身未大爆發俾佢cancel完本身回程後再買,佢一直賴死話退credit acc,消委員介入都唔肯退,最後大佢話小額錢債見,佢靜靜地退返落信用卡都唔話我知,幾個月前追佢,第二次先覆我已經退左落信用卡俾埋交易編號,查返真係退左,呢間公司真係
以前其實都幾enjoy係KL轉機,食下野,係酒店hea下,咁樣緩衝下無咁攰

KL啲野食真心世界級,尤其啲餐室
aa Chiang Mai個時間好似幾靚架
以前成日long weekend快閃玩3日
仲有去商場餐廳 食高級野都平
100零200蚊 = 香港 400蚊Level
坐過去東南亞冇事
佢香港CS接撚咗好耐啦
連馬拉熱線都冇撚埋你話係咪搞撚笑
宜家真係無任何途徑聯絡到呢間濕鳩嘢
巴打最後飛到嗎?
我遇到同你同一情況 不過遲過你2個月出發
買左其他機飛左先 但未收到退款
佢係正式通知你cancel左班機?
定係你自己退票
有通知到 不過係問完先通知
仆佢個乖
我都問過佢個垃圾客服,佢又答我航班正常
Thx巴打回覆
請問要係邊度問點可以有真人cs
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞