報復式旅行 入嚟講吓自己機票買咗幾錢

408 回覆
36 Like 265 Dislike
芬蘭航空!
幾年冇買唔知轉左模式,行李依加原來係另加錢唔加嘅話$5000有找
我尋晚search doha轉機都要8 9000
Asia Miles JL Business Class 東京
咩日子咩公司
2900聖誕Ek飛曼谷
咁唔係你想點呀大佬
去到Budapest記得食Lucky 7 burger 同 Comme Chez Soi <---呢間世一,自從係連登講過幾次後,成為連登仔必去,要預先BOOK位,無就博WALK IN,我當年3次,最後LUNCH先有位

NY CAFE狗也不屌,西口西面,野食一般, D人歧視亞洲人

環境就真係十分既
除三年好抵
咁都安慰到
$0
中左hke 飛日本機票 但個email唔知去左邊
CX ANA JAL 以前飛東京都係做開 3千零
5千已經可以去到札幌
香港大把地方玩 點解要旅行
除返開3年 不如除埋成世人無去過旅行嗰幾年 感覺仲抵
有無教學可以點換

有好多里未用過
好窮冇錢買
7400十月中 CX Direct
HK London
London Amsterdam
Amsterdam HK

$2200 x 2
Emirates 去Bangkok
平時碌卡用開d現金1.5%回贈 要碌33萬先回到5000
想問用Asiamile果d卡大概要碌幾錢先換到張5000蚊既日本來回機票?
最平20000分換到來回
通常$4=1分
$3300左右
台灣去曼谷
咁又幾抵屌wo 我平均每個月20000蚊卡數 即係平均4個月一次免費機票
想問下asiamile換d機票時間會唔會差d?同埋係咪行李同燃油附加稅另外加錢?多數只可以揀廉航?
50000miles business 國泰成田積太耐要用
$2200 機票來回 曼谷
千幾蚊稅,45000 miles 換左來回東京 business class
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞