自從住咗hall先知,扑野原來可以咁簡單(3)

1001 回覆
1170 Like 32 Dislike
post 1

https://lihkg.com/thread/305594/page/1

post 2

https://lihkg.com/thread/310373/page/1

估唔到短短一個幾星期黎到第三個post

真係好多謝大家支持

今次繼續出返上個post既故先

由於我打算出多幾個故就收山,所以唔再收投稿喇

多謝分享過故仔比我既巴絲

請大家繼續比正皮我 多謝你地

出返上兩個post既故仔list先

post1

《序—寂寞惹的禍》

《一、打死不離襟兄弟》

《二、淫婦的自白》

《三、酒後出事(1)》

post 2

《四、Timing 》

《五、深夜的迷你電影院》

《六、有食唔食罪大惡極(1) 》

《七、我們仨》
留名等睇新一篇
早啲出啦
聽朝返工要早起
文呢
文呀
睇埋訓 唔想起
等睇埋樓主啲故先捨得訓呀
好正 快啲打野戰
支持
好好睇啊 令我呢個起hall摺讀既毒撚可以FF 加油啊
見大家都話想睇埋,出多少少
送比大家既服前睡
我感覺到自己心跳頓時加速、直線上升。

我唔敢講野。
我好怕講多一句,就會行差踏步。

我係眼角見到佢望一望我,又望返個天。

「We got to get away」

直到成首歌播完,我都無再出任何回應。

佢都沉默不語,好似迎合緊我既無言咁。

之後我訓著咗。

唔知隔咗幾耐,我凍到醒咗。

我見到我身邊既Dennis都訓著咗,而佢個頭正正挨係我膊頭上面。

我唔敢移動,都唔敢叫醒佢,只係由得呢個姿勢繼續保持落去。

我以一個好小既幅度挪動我既頭部,打算望下Dennis個樣。
好平靜既睡相。

每晚Sonia就係望住呢個面孔入睡。

好幸福既Sonia。

「Mavis?」Dennis醒咗,但由於佢訓係我既膊頭,佢既角度唔能夠第一時間望到我個樣。

我即刻闔埋眼扮訓著。

我感覺到佢離開咗我個膊頭,然後我臉前有股氣息。

係呼吸既聲音。

呢種氣息維持咗一陣,我感覺到我既嘴唇一片溫熱。

我馬上驚訝到打開咗雙眼。

「Dennis,你…」我未講完,佢就再次將雙唇同我緊貼住。

我毫無反感,反而好享受佢既溫柔。

喺個一刻我先意識到,我對Dennis既感情已經超越咗一般既友誼。

理智上我知道我要推開佢,因為佢有女朋友,而佢女朋友係Sonia;

感性上我好唔想放手,因為我知道我地就只係得呢一刻。

呢個偷返黎既夜晚。
佢輕輕係我bra邊附近遊走,然後係我乳頭既位置打圈。

雖然隔住幾件厚衫,但係情感上既興奮令我既頭腦沖昏起黎。

我開始細聲地呻吟,雙手係佢背後亂摸;

我地既濕吻稱唔上激烈,係好柔情、好緩慢既速度。

但係我好鍾意。

佢既手唔安份咁伸入我既身體,首先係攻向上圍。

「啊…」我不自覺地叫。

佢用手指搓搓我既乳頭,再用成個手掌包圍我胸前既肉團。

我忍唔住褪去佢既運動褲,然後握住佢既下體。

「Mavis.」佢係我耳邊叫。
「比我入黎好無?」

我背向佢,我地兩個就側身訓係大石上面做愛。

Dennis從後攬住我,一下一下推入我下體既深處。

Dennis每一下既進入,都令我既內心既慾望直迫喉嚨。

我好想叫出黎。

但係唔可以叫,因為我唔知遠處個對情侶走咗未。

我地兩個維持呢種無聲狀態直到完場。

我覺得好似發咗場夢咁。

我係西貢萬宜水壩做咗愛,仲要係同我最好既朋友既男朋友做愛。
好喇,大家早啲抖
唔好再叫我出喇,今晚真係無喇
後入
好喇,大家早啲抖

以為仲有添
Live
好喇,大家早啲抖

繼續正皮
Live
btw留番低正評是常識吧
皮已正
點知Mavis唔介意 仲一齊3p
好喇,大家早啲抖

以為仲有添

野都扑完,仲想點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞