突發!美軍在北溪管道洩漏現場附近 發現俄羅斯人護照

119 回覆
59 Like 614 Dislike
家下歐洲咪講左大部份證據係俄羅斯做囉

不過未知係支持普京定後普京姐
俄佬炸管道專登帶埋護照去仲咁岩漏底? 假左D wor
大部分證據? 係呀 搵到普京passport
KGB特工
多數連登仔話普京炸左條用十年時間起 總共投資左110億美金既北溪管道 亦即係普京係烏俄戰爭上對歐洲最大既籌碼用黎分化歐美之間既關係

亦有部分人話打烏克蘭已經唔合邏輯 所以炸自己管道都唔洗邏輯

你覺得有說服力既話 恭喜 🎉你有資格成為連登仔
人地歐盟有名有姓講出口
你地係屋企幻想美國佬

咁有咩好講
其實連登仔洗乜移民 香港法官好需要你地既sense
Ching對外國政界既印象一定好好
美國夠講過自己無竊聽過自己市民既通訊器材
之後人格抹黑阿桑奇 搵FBI全球通緝佢
覺得美國無政治黑幕既人都幾天真
香港人比美國人更相信美國

https://zh.m.wikipedia.org/zh-hk/朱利安·阿桑奇
美軍在北溪管道洩漏現場附近發現

得美軍去過,一定係美軍做
講到證據一定要公開俾你睇先叫有證據,歐盟睇歐盟信咪得囉
up乜鳩
啱啱試咗 真係work
咁結果咪就係砌生豬肉
政界同市民利益係咪一定一致?
都係個句 香港人唔洗凍天沖凍水涼
無仇家唔洗尋仇亦唔需要真相 咁立場上梗係普京做最好

不過退一萬步黎講 比你知美國做 又如何?
歐洲注定成為美國既附屬國
好快美國就可以廉價買入歐洲既優質資產
成件事得你幻想係美國佬做

俄羅斯就無出聲講邊個
歐盟幾個國家就有名有姓講有證據顯示係俄羅斯

咁我信你ff定信歐盟幾個官呀

家下水深火熱,個幾個歐盟官亂吹水會令件事升溫
定信你ff呀
打錯 「基本上得連登主流話美國俄羅斯人做」
你個世界得連登咪以為得我幻想
其實俄羅斯仲可以供氣做籌碼
就算要停隨時熄大制
真係無必要炸左佢令自己籌碼都無埋

相反美國炸既就迫俄羅斯上絕路
無得再傾一定要繼續打
打到解體為止
cyberpunk 2077 meme
俄佬炸 歐洲佬主戰吹爆啦 冬天冇暖氣過冬 矛盾轉移落俄佬到 唔好??? 傻西 中俄歐一齊靜撚哂 邊個炸啊? 傻仔用下個死人腦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞