Figure 討論 (122)慢信幾時派貨? 問咩呀問,慢慢等下啦!

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
Wonderful Works真係不了
其實貴運之前都好似係1300至1500,
同而家差唔多
無訂過呢間廠,好差?
19年仲係600YEN
買過一隻DSR50

評價係仲差過壽屋

唔知而家點了
隻エレイン女僕唔差喎
啲運費而家都仲係唔係好明佢點計
應該係計體積重,但計得好奇怪,有啲貴有啲平
佢有個墊底費 最低都收大約六七百yen 依筆係全單計數
之後再睇每件重量同size

假設訂野 運收1500yen
現貨 運又收1500

如果你同一張單落晒兩樣 就算佢最後分兩次出貨 佢可能總計運費2000yen搞掂
淨係買過萊莎1同2
我又覺得冇乜問題

商品名稱
蕾佳 裸腿兔女郎Ver.
作品名稱
GANTZ殺戮都市
製造商
FREEing
分類
1/4比例模型
價格
30,800日圓 (含稅)
發售日期
2023/06
商品規格
塑膠製塗裝完成品・1/4比例模型・附專用台座・全高:約420mm
原型製作
FREEing
色彩
PINPOINT
發售商
FREEing
販售商
Good Smile Company
個樣怪怪哋咁
漫畫樣
goodsmile最近真係破壞咗我以前買開嘅形象近年啲質素已經係越嚟越差

之前隻BRS十週年斷件加啲塗裝白化加有瑕疵寄咗返去更換啦。

前幾日收到開箱胸口個黑色bra 正中間正中間敏感位置有粒黃色定白色嘅油漆,大佬喺其他位置都冇咩問題,但而家喺個正中間真係好撚難接受,之後個頭又係崩咗一條頭髮

再寄信佢就話經過佢哋人員嚴格審查已經係挑選出嚟嘅,所以我有任何意見都係唔會再更換
body一流
個樣九流
個頭好似key上去咁
標準freeing身
figma頭
想native快啲ミサ同雪女
有冇人去過mandarake /駿河屋放野?外國人佢地都收?諗住去日本賣咁d本本
冇問題,要拎護照
Thx
因為佢地都係按廠比個資料計
好多時預售啲廠都係9比資料
就好似之前GSC隻沖田
運費千幾
出左貨後已經調整到5字頭
有啲舖又係一早包埋運費, 見過有隻1/7, 佢寫300g🙈

新膠開箱
到底係咪我幻覺
個樣有小小似男人….
下 個樣變到咁 我仲amiami左
同佢講今時今日咁嘅服務態度唔夠架
講真我又唔係要佢好好態度,我都係想做個正常售後服務啫

覆我嗰條友呢啲服務態度真係一啲都唔日本公司我唔知係咪因為佢見我唔係日本人

之後寄件返嚟又係冇講到換咗啲咩入面就係所謂嚴格審查嘅更換件同一張圖,但係嗰幅圖又唔係影齊曬要換嘅件,之後我自己email再問先知原來佢只係換咗部分

心諗算啦,之後email想問佢攞返今次有關嘅案件編號諗住睇下搵公司其他員工定係部門再聯絡睇下點處理啦 覆我串到呢

『無論您以中文/英文/日文再次來信,皆是由同一團隊以統一標準審查,其後對應也將會是類似答覆,先特此告知,敬請知悉見諒』

同埋

『用家所認為的「收到的補件是瑕疵品」等個人標準並不在我方的考量範圍之內。』

咁佢隻嘢真係有瑕疵,我都係想解決啫

大佬呀我又唔係買鹹膠 喺個胸度送粒點畀我做乜撚嘢啫 呢間嘢啲qc控制
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞