發現女朋友係腳趾膠 而家好不安

219 回覆
130 Like 430 Dislike
多圖please
關咩事
求腳趾高清圖
超生培慾?
佢睇唔起啲連登毒撚
我唔會影

樓主女友
突破大中小腸
你奶你條女就得
佢奶你就腳趾膠 不安?
佢幫你影相撚駛用呢個手勢咩
樓主自拍再作故
Pin this for 磨擦力
連登福爾摩斯
咁係因為咩?
男人嚟
佢屋企有錢好多 我窮苦學生
真,
扯左

有隻 H Game 叫「鬼畜眼鏡」
我唔解釋了 反正我唔會要佢拎我隻腳再影過
咁可唔可以睇下你隻腳
但係條女自己嗌一籠灌湯餃
即係你條女見過好多受污染嘅男人腳
小弟唔係拍過好多次拖, 都遇過3個女友好鍾意自己對腳同埋要迫我幫佢舔腳

1. 美國讀大學時期果個女友,身材瘦削,粉紅色系女仔,非常鍾意自己對腳,成日用手機影自己對腳, 又叫我用手機幫佢影佢腳板底, 個個禮拜去做Pedicure, 又會去美容院打骨膠原落對腳度,又會晚晚做Foot Mask,對腳滑過塊面, 完全冇死皮同繭, 非常鍾意搽腳甲, 隔幾日就轉顏色,除咗轉換指甲油外,基本上唔會有任何時間係裸甲,一開始淨係叫我幫佢搽腳甲。有次佢洗咗啲腳甲油,就話好少人有機會見到佢無搽腳甲的腳趾,叫我幫佢吮腳趾,然後舔佢對腳,吮完可以搞
嗰陣啱啱同佢開始,都仲未扑過,佢對腳保養咁好咪照舔law

之後就出事la, 自此之後佢好似上咗癮咁, 只要我上去佢屋企, 無論搞唔搞嘢都要舔佢對腳, 有時扑完臨瞓要再舔腳, 瞓醒起身又要舔, 真係接觸佢對腳多個接觸其他任何部份

2. 美國大學畢業出嚟做嘢嗰陣識咗一個ABC
身材高瘦, 個樣係好典型香港女樣, 但着得好少, 而且啲廣東話好可愛, day one已經好直接話好proud of 自己對腳, 又係好鍾意用手機影自己對腳, 又話之前啲男朋友都好鍾意佢對腳

啱啱同佢開始冇幾耐, 佢話佢兩隻腳第二隻腳趾太長, 個比例唔完美, 所以要入院做手術縮短3mm, 佢做手術之前赤腳瞓晌病床上, 佢話佢一直fancy有人會吮腳趾同舔腳板底, 又話陣間做手術要全身麻醉, 然後半推半就咁迫左我響病床上面吮佢腳趾同舔腳板底, 然後又要我佢做完手術出返嚟病房之後, 響佢未醒返之前幫佢搽腳趾甲同吮腳趾舔腳板底, 然後住院期間得閒冇事就要我幫佢更換腳指甲油顏色同吮腳趾舔腳板底, 好彩病房冇乜其他人, 所以都唔算太尷尬

不過自此之後, 上佢屋企或者係我屋企, 又或者唱K同去沙灘, 佢一坐低就好鍾意無端端伸對腳埋嚟叫我吮腳趾同舔腳板底

3. 另一個好細個移民咗美國嘅女仔
可愛型, 瘦得來有少少肉, 中文已經開始有啲生疏
又係唔知點解覺得自己對腳喺全身最靚嘅地方, 好鍾意用手機影佢自己對腳, 同埋主動話以前啲男朋友都會幫佢吮腳趾同舔成對腳, 腳趾罅都舔埋

跟住有次佢要剝智慧齒, 佢話好緊張
因為我從來都冇吮過佢d腳趾, 佢就半推半就逼我響佢手術期間幫佢吮腳趾同舔腳板底
佢竟然走去問過醫生可唔可以俾我入去手術室陪佢, 又話如果我幫佢吮腳趾可以幫佢減低緊張鬆弛神經, 個牙醫竟然話可以

結果佢進行緊剝智慧齒手術嘅時候, 我一路幫佢吮腳趾同舔腳板底, 由於只係局部麻醉嘅關係, 佢做完手術之後話好感激我呢個咁好嘅男朋友, 個牙醫仲話從來未見過有情侶好似你哋咁sweet

自此之後, 上佢屋企或者係我屋企, 又或者唱K同去沙灘, 佢一坐低就好鍾意無端端伸對腳埋嚟叫我舔佢對腳, 而且佢要求好高, 真係要求每隻腳趾罅都要舔過

之後佢做左另外兩次小手術, 分別係割雙眼皮同LASIK, 兩次都係局部麻醉,佢都要求我響佢手術期間一路都要吮腳趾同舔腳板底,等佢可以唔好咁緊張冇咁驚

所以結論係其實好多女都好鍾意人吮腳趾同舔腳ga
人生難題: 比一千萬你,要你奶一個柒頭既腳趾,你奶唔奶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞